Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ha a cicám meghalt július...

Ha a cicám meghalt július 28-án és augusztus 05-én egy kb. 6 hetes kiscica ült nyávogva a kerítésünknél (akit megtaláltam és befogadtam), akkor az lehetséges, hogy a korábbi cicám "lelke" van benne?

Figyelt kérdés
Jó lenne... Nagyon hiányzik.
2022. jan. 6. 14:00
 1/7 Grimfox ***** válasza:
97%
Nem. Sajnos az idő nem stimmel. Egy 1 hetes macska esetén még lenne egy kis esély rá, de 6 hetes esetén nem. Ettől függetlenül még lehet egy nagyon is szerethető macska az új állat is, aminek szüksége van arra a szeretetre, amit az előző macskádnak is adtál.
2022. jan. 6. 14:03
 2/7 anonim ***** válasza:
78%
Véleményed szerint hogyan lenne lehetséges, hogy macsekod lelke hamarabb átköltözött egy kiscicába, mint mielőtt idősebb korában itt hagyta a földi létet?
2022. jan. 6. 14:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszek a reinkarnációban, de több rinkarnációs elképzelés/hitvilág van.

Az egyik szerint 100% hogy a macskád, ugyanis, mind egy lélek vagyuk, csak más más időben, és mást mást tapasztalunk meg.

Más hitvilág szerint is lehetne, mert az idő nem számít a reinkarnáció során.

De akár így van akár nem számít ez?

Egy macska akit befogadtál, és az ő oldaláról és a te oldaladról is csak most találkoztok először.

2022. jan. 6. 14:21
 4/7 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem az az elhunyt cicád lelke küldte azt a kiscicát hozzád, hogy így vigasztaljon meg.
2022. jan. 6. 14:29
 5/7 anonim ***** válasza:
79%
Biztosan köze van a meghalt cicádhoz, összebeszélhettek, hogy vígasztaljon meg és hogy nagyon jó gazdi vagy. Úgy fogod fel, ahogy szeretnéd, a lényeg, hogy van cicatársad és szeretitek egymást. :)
2022. jan. 6. 14:38
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én olvastam olyat is, hogy lehetséges, hogy a régi állat lelke egy már újraszületett lélek testébe költözik, kicserélődnek, azért, hogy újra a gazdájával lehessen. Persze ez elég nyakatekertnek hangzik és nem túl etikus döntés egy másik lélekkel ezt tenni, de ki tudja.
2022. jan. 6. 17:06
 7/7 anonim ***** válasza:
57%
szerintem nem létezik reinkarnáció. szerencsés egybeesés inkább
2022. jan. 6. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!