Milyenek Augusztusi Szűzek?
Én egy ilyet ismerek, egy csajt.
Kb. Hitler megszorozva tízezerrel.
Én Szűz vagyok és Augusztusban születtem. Mindig próbálok kedves lenni,konfliktuskerülő vagyok,én szépnek tartom magam de mások is ezt mondják,általában könnyen tanulok,alkalmazkodó vagyok,óvatos,optimista, nagyon szeretem a divatot,a művészeteket és a foldrajzot. Általában mindenkit elfogadok úgy ahogy van. Próbálok sokat segíteni az embereknek,gyakran vállalok önkéntes munkákat,szeretem a gyerekeket.
Rossz tulajdonságaim,hogy mindig próbálok megfelelni másoknak,túl aggódok dolgokat,nagyon türelmetlen vagyok,hamar megsertodok, viszont az erzelmeimet mindig próbálom elrejteni. Nincs túl sok barátom,inkább megfigyelni szeretem az embereket.
Azokat az embereket akik önzőek,durvák vagy irigyek inkább kerülöm,de vonzódok az intelligens,egyedi és megértő emberekhez,az lenyűgöz ha valaki tud valami újat mutatni/tanítani nekem. Nagyon félek az elkotelezodestol vagy kötöttségek től,eddigi kapcsolataim is se veled se nélküled voltak. Olyanra vágyom akivel melyen tudok beszélgetni és bensőséges kapcsolatot tudok kialakítani és aki segít minél nyitottabbnak lennem.
19/l INFJ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!