Igaz hogy Júliusi Oroszlánok sokkal nyugodtabbak mint az Augusztusi?
Figyelt kérdés
2020. máj. 15. 12:07
2/7 anonim válasza:
Aki hisz ezekben az biztos de sztem ez hülyeség
3/7 anonim válasza:
Én augusztusi vagyok. Nem tartom magam túl nyugodt vagy szerény embernek, de mivel nem ismerek júliusi oroszlán ezért nem tudom.
UI.: Nem akarok nyelvtan-náciskodni, de a magyar helyesírás szerint, a hónapok neveit kisbetűvel írjuk, főleg ha -i toldalék van utána (ez helyszíneknél is így van, Budapest, budapesti ember)
4/7 anonim válasza:
Én augusztusi vagyok és elég nyugodtnak tartom magam :D sok függ az aszcendenstől is
24L
5/7 anonim válasza:
Nem vagyok Oroszlán, de mindkét hónapból van ismerősöm és nagy különbségek vannak, személyiség és viselkedés terén is.
6/7 anonim válasza:
Augusztusi oroszlán vagyok, de semmiben nem illik rám az oroszlánok általános leírása. És egy nagyon nyugodt személy vagyok.
7/7 anonim válasza:
Én is augusztusi oroszlán vagyok és nálam nyugtalanabb embert nehéz találni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!