Miert tortenik meg minden evben ugyanabban az idopontban szinte ugyanaz?
Figyelt kérdés
Van az eletembe egy nagyon erdekes jelenseg. A lenyege hogy nyar eleje-vege fele teljesul egy vagyam (ami altalaban emberekkel kapcsolatos) de ezeket mindig elveszitem. Az elso ilyen 2018ba volt. Szerelmes voltam egy velem azonos nemube (lany) akivel akkor mar egy eve nem egy varosban eltunk illetve kapcsolatban is volt. Nem voltak fele remenyeim. De augusztusba rairtam es valahogy osszejottunk. Megbeszeltuk hogy egymasnal alszunk de mire ez eljott volna o szakitott velem. Ra egy evre az volt a kivansagom hogy benne legyek egy bizonyos tarsasagban ami itt van a varosba, de sose jott ossze, nem tudtam akkor meg hogy kell ugymond az ilyen tarsasagokat megkozeliteni es bekerulni. Am kb ugyanakkor mint mikor elozo evben osszejottem a csajjal joba lettem ket emberrel ebbol a tarsasagbol es ugy volt hogy naluk alszom es reggelig kint leszunk azokkal az emberekkel akik akkor nagyon szimpik voltak. Ez nem jott ossze, mert volt egy arulo baratnom aki mindent elmodott a szuleimnek es azok akikkel joba lettem valamiert megutaltak. Kovetkezo nyaron nagyon szerelmes voltam egy fiuba akit itt a sulimba ismertem meg, de elkerult tolem vagy 180kmre es iskolat valtott tehat elveszitettem. Majd augusztusba ugy dontottunk folytatjuk tavlatokba , minden jol ment be is mutattam itthon. Vele is egyuttalvast terveztem de szeptemberben elhagyott. Iden majusba megismertem egy sracot o kb 60-70kmre lakik tolem: o teljesen lenyugozo szamomra es en is az vagyok neki. Miutan megismerkedtunk abbamaradt a beszelgetes de most 2-3 hete megint osszejarogatunk/beszelunk. Elvileg menthetetlenul belem esett es en is bele. Augusztusba tervezubk egyutt aludni titokba. Felek hogy ot is elveszitem. Mi lehet ennek az oka.Mit csinaljak maskepp2021. júl. 26. 20:05
2/4 A kérdező kommentje:
Nem. Sajnos ez nem kamu
2021. júl. 26. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!