A. J. Christian mit mond a karmáról? Tegnap hallottam egy előadásából egy rövid részletet és abban azt mondta, hogy a karma nem úgy van, ahogy sokan gondolják. Lent folytatódik.
Figyelt kérdés
Azt mondta, hogy korábbi előadásaiban már kifejtette a véleményét, viszont én nem szoktam nézni a felvételeit, ezért jó lenne hogyha valaki, aki szokta hallgatni vagy nézni, összefoglalná itt.
Köszönöm!
2021. dec. 23. 02:43
1/4 anonim válasza:
Nem tudom, de a helyedben elkerülném.
2/4 anonim válasza:
A. J. egy megélhetési tanító, nem megvilágosodott.
3/4 anonim válasza:
Én olvastam az egyik könyvét, ami nagyon tetszett, de amikor rátaláltam az előadásaira, eléggé csalódtam benne, nem tudom, más hogy van vele. Az előadásaiból kiérződik egy ilyen lenéző, fellengzős hangnem, és olyan hatást kell, mint egy szélhámos, aki bort iszik, de vizet prédikál.
Abszolút nem volt vele semmi bajom, amíg nem láttam és hallottam a saját szememmel, de azóta nem tudom komolyan venni. Vannak érdekes gondolatai, viszont abban már kevésbé vagyok biztos, hogy a saját tapasztalatáról beszél.
4/4 anonim válasza:
Mindegy mit mond a karmáról, mert ő maga sem érti, sőt, semmi jelét nem mutatja, hogy egyáltalán utánanézett volna. Reinkarnáció dettó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!