Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Hog juttassam a másik fél...

Hog juttassam a másik fél eszébe azt hogy mi előző életünkben nagyon szerelmesek voltunk és azt mondta örökké együtt leszünk? Nem ismer fel én pedig ugyanúgy szeretem

Figyelt kérdés

2021. szept. 13. 02:14
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
37%

"Nő vagyok .és nem lakunk olyan messze csupán 150 km de sokat jár fel pestre"

Ezt biztosan ide akartad írni? - mert semmi köze kérdésedhez.

.

Megkérdezem és szeretném, ha válaszolnál, honnan szerezted tudásod a reinkarnációról?

Remélem, nem csak az ezen a portálon feltett kérdések és válaszok tudásod alapja!

Egyik eredeti reinkarnációs tan sem ismeri az életeken áthúzódó szerelmet,ismeretséget.

Van olyan ága ezeknek a tanoknak, hogy az egyén a tetteivel kiharcolhatja magának a bukást is, tehát aki "örök hűséget" fogadott neked előző életedben, lehet, hogy most az a csótány, amelyiket nem tudsz elzavarni konyhádból.

2021. szept. 15. 05:48
 22/26 anonim ***** válasza:

21-es azok csak tanok. A beszamoloknal is gondolom kisgyerekkorba pont nem arra emlekeznek. Amugy en is kerdeztwm honnan emlekszik de en rajottem hogy van aki gyerekkoratol fogva emlekszik es ha gyerekkoraba nem merul feledesbe akkor gondolom tobb emlék is előjön.

Engem inkabb jobban az érdekel hogy honnan biztos abban hogy a masik a masik akit keres. Nehogy tévedjen es zaklatasert feljelentsek. De amugy jo tanacsot adtak neki paran azert orulok hogy nem azt irtak hogy menjen oda es mondja el neki. Mert valoszinuleg a masik jogosan menekulne.

2021. szept. 15. 05:55
 23/26 anonim ***** válasza:
* kérdeztem
2021. szept. 15. 05:57
 24/26 anonim ***** válasza:
Lehet félreértjük a kérdezőt. " a nem ismer fel" nem feltételezi, hogy nem is ismerik egymást most. Bár az sem mindegy hogy ismeritek egymast kőszönő szinten vagy jó ismerős, barát, mert nem mindegy. Ha ismeritek egymást akkor bocsánat, hogy azt írtam stalkerkodsz de tényleg csak probaltam megérteni ilyen kevés infobol hogy hogy van ez.
2021. szept. 15. 06:01
 25/26 anonim ***** válasza:

* köszönő

Bocsánat a tipokért, nem direkt.

2021. szept. 15. 06:03
 26/26 anonim ***** válasza:
21-es nekem írta. Én kérdeztem.
2021. szept. 15. 06:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!