Sehogy sem kezd hatni mert az egész egy nagy baromság.
2018. aug. 8. 12:14
2/18 anonim válasza:
Én sem hiszek benne, de ha igaz lenne a mágia akkor bizony egyik pillanatról a másikra. Egyszer csak észreveszed Józsit, ahogy szervírozza a pörkőltet az étterembe és beleszeretsz.
2018. aug. 8. 12:40
3/18 anonim válasza:
Akaratgyenge leszel, és amit addig elitéltél, megvetettél, becstelennek tartottad, az mind szép s jó lesz.Ezzel egyetembe különböző betegségek ütik fel a fejüket, állandó cirkuszok, se vele-se nélküle kapcsolat, sokaknál előfordul dühkitörés,hisztéria, üvöltözések tömkelege, balesetek.Erősödnek a függőségek, pl. ha néha ittál, akkor ez mindennapossá fog válni.Hűtlenség kiséri, azt akire teszik, ugyan testben az adott ember mellett van, de abban nem lesz köszönet. Egy akaratgyenge báb leszel, egészen addig mig nincs megszakítva.
2018. aug. 8. 13:08
4/18 anonim válasza:
Itt válaszolok:
Rajtam is volt,nem is egyszer próbáltak meg kötni és egy nekem akkoriban kedves embert is ezzel láncolta magához a nője. Plusz nem egy emberről tudok, akik kijöttek belőle, mert rájuk is raktak.
A kötő félnél egyébként a pánikbetegség, a különböző pszichiátriai kórképek, balesetek, hisztéria, magány, depresszió, dühkitörés, féltékenységi rohamok jellemzik.
2018. aug. 8. 13:35
5/18 anonim válasza:
inkább azt kérdeznéd hogyan fog elmúlni.
mert ha véltlenül sikerülne akkor lesz az igazi bőven jövő szívás.
egy borzasztó seveled-senélküled kapcsolat, amit nem lehet megszakítani.
mert szerelmet nem lehet kelteni.
2018. aug. 8. 13:48
6/18 anonim válasza:
5 Ez magától nem múlik el. Ha nem szakítod meg, akkor marad.Akár életed végéig, vagy addig míg vagy balesetbe meghalsz, vagy pszichiátriára nem kerülsz.
2018. aug. 8. 13:50
7/18 anonim válasza:
Örök szabály:
Nincs olyan ezoterikus cselekedet, amit hosszútávon meg lehet úszni büntetlenül. Fizet az egyén, a saját életével, és még gyorsabban, ha más életébe illetéktelenül beleavatkozik.
2018. aug. 8. 13:54
8/18 anonim válasza:
Én egyszer csináltam végső kétségbeesésemben...fél év múlva jelentkezett a srác,aztán 2 évig volt egy se veled se nélküled kapcsolatunk,ahol én még jobban beleszerettem,ő meg csak baráti kufircnak fogta fel az egészet,úgyanúgy mint azelőtt. Aztán összejött egy másik csajjal és nekem áradozott róla vagy szidta épp ha fasírtban voltak. Nem ér semmit az ilyen,inkább csak magadat láncolod hozzá. Aki menni akar arra rá kell adni a kabátot,ezt egy életre megtanultam.
2018. aug. 8. 16:20
9/18 anonim válasza:
Nem jó ilyenekkel játszadozni. Szerelmi kötésnek egy már meglévő kapcsolat megerősítésénél lehet értelme, ha mindkét fél valóban akarja, de a sunyi kötözgetések visszaütnek, és lehet, hogy kezdetben örülsz neki, és úgy tűnhet, hogy jó, de idővel nem lesz benne örömöd, és sok fájdalmat okoz.
2018. aug. 8. 17:19
10/18 anonim válasza:
# 7/9 Örök szabály:
Nincs olyan ezoterikus cselekedet, amit hosszútávon meg lehet úszni büntetlenül. Fizet az egyén, a saját életével, és még gyorsabban, ha más életébe illetéktelenül beleavatkozik."
Ez a legáltalánosabb tévhit !
Szakavatott woodo rontásszórók is elismerik, akik ezt már évtizedek óts sikeresen úzik, hogy nem száll vissza semmi [link] nem mindegy mit hogy csinálsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!