Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Hog juttassam a másik fél...

Hog juttassam a másik fél eszébe azt hogy mi előző életünkben nagyon szerelmesek voltunk és azt mondta örökké együtt leszünk? Nem ismer fel én pedig ugyanúgy szeretem

Figyelt kérdés

2021. szept. 13. 02:14
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
86%

"szerelmesek voltunk és azt mondta örökké együtt leszünk"

Minden pár így kezdi, az esküvőn is ezt fogadják meg egymásnak, aztán fizetnek a válóperes ügyvédnek.

.

A legnagyobb baj az, hogy kettőtök közül csupán csak te emlékszel így.

Mivel kérdésed nem egyértelmű, minimális pontosítás az lenne, ha ő is legalább annyira hinne az előző élet lehetőségében, mint te. Amíg így van, nem tudod meggyőzni állításod igazáról, csak "lefektetési" szövegnek fogja tartani, amit mondasz.

2021. szept. 13. 11:47
 12/26 anonim ***** válasza:
20%
11-es eskuvon pont nem örök hűséget fogadnak egymásnak. Aki örökbe gondolkozik az jobb ha nem házasodik. 😀
2021. szept. 13. 11:51
 13/26 anonim ***** válasza:
De amugy a tobbi tanacsoddal egyet ertek. Zold pacsiztam.
2021. szept. 13. 11:53
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem ismer fel, adj lehetőséget rá, hogy újra megismerjen! Ezzel vagy fog élni, vagy nem, de el kell fogadnod a döntését! Ha valóban dolgotok van egymással, ki fog alakulni valami. Én is átéltem ezt, én voltam az a fél, aki nem akart tudomást venni a dolgokról, bár kialakult a lehető legmélyebb lelki kapcsolat, testi érintés sosem engedtem, elmenekültem, úgy éreztem, ha tovább lépünk, belehalok, vagy valami olyan történik, amit nem tudnék feldolgozni, mert az nekem sok lenne. Ő meghalt, csak néhány héttel a halála előtt döbbentem rá, hogy ezt a kapcsolatot én nem tudom eltépni, mert szorosabb bármi eddiginél, ő is mondta, és nem akartam elhinni. Mióta nincs itt fizikai valóban, azóta csak lézengek az életben és a végét várom. Nem tudsz mit tenni, ha ő nem döbben rá, ez a szörnyű. Az én másik felem is hiába mondta, inkább kizárta az életemből...
2021. szept. 13. 12:24
 15/26 anonim ***** válasza:
69%

Kérdező, olyan vagy, mint valami yandere karakter egy animéből.

Amúgy, ha magátol nem ébred rá ne erőltesd, mert csak rosszabb lesz. Kezdetnek baràtkozhatsz vele hátha ismét beléd szeret.

2021. szept. 13. 13:45
 16/26 anonim ***** válasza:
84%
Szegény illető, szerintem ne zaklasd őt ha ennyire kattant vagy
2021. szept. 13. 15:01
 17/26 A kérdező kommentje:
Nő vagyok .és nem lakunk olyan messze csupán 150 km de sokat jár fel pestre
2021. szept. 14. 22:24
 18/26 anonim ***** válasza:
17-es akkor nem a régi kérdező vagy.
2021. szept. 15. 05:39
 19/26 anonim ***** válasza:

De a tippem jó volt hogy nő vagy és nem pasi. A régi kérdező is nő volt de ő mondjuk nem kérdezett ilyeneket, hogy hogy jutassa eszébe.

Amugy honnan tudod, hogy o az-e akit keresel. Az egy dolog hogy emlekszel elozo életedre már gyerekkorod ota, de egy masik testbe leszületett embert aki raadasul most nem is ismer mibol gondolod hogy ő volt előző életedben a párod.

Ahhoz minimum mindkét félnek megmagyarázhatatlan erős vonzódást kéne éreznie egymás iránt és mindig egymásra találnak akadálytalanul, marmint egymas iranyaba.

Igy objektiv tanacsot hogy adjunk.

Nem ismer teged viszont te igen. Honnan? Facebook, kozossegi oldalrol szoktad nezni vagy egyszer lattad Pesten de ugye ugy beszelaz rola mintha tudnad hol lakik es ugye nem ismeritek egymast ez enyhen szolva stalkerkodo gyanus.

2021. szept. 15. 05:46
 20/26 anonim ***** válasza:
* beszélsz róla
2021. szept. 15. 05:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!