Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mit jelenthet ez vagy igazából...

Mit jelenthet ez vagy igazából semmire se utal?

Figyelt kérdés
Van egy visszatérő kép, mellé egy erős érzés, kötődés, de nem tudom megmagyarázni és fogalmam sincs pontosan mikor és honnan eredhet, de talán először egy régi álommal kezdődött. Egy álomban, ahol egy tengerpart, ami nem trópusi inkább ilyen hűvösebb, szürke felhős, esősebb, északi, talán óceáni éghajlatú vidéken, időnként ködös tájjal és egy vízbe, tengerbefulladással végződött. A fura, hogy másrészről kellemes, megmagyarázhatatlan vonzalmat, kötődést érzek, de fogalmam sincs miért. Sose jártam tengerparton, még külföldön sem. Amire még emlékszem a tenger illata olyan valóságosnak tűnt, mintha valóban ott éltem, jártam volna valamikor. Egyébként kiskorom óta olyan szintű víziszonyom van, hogy amikor még kisbaba voltam anyámnak fürdetésnél is meggyűlt a baja, mert fura mód sírtam, ordítottam, míg tesóimnak nem volt és nincs is ilyen szintű félelme a víztől. A mai napig indokolatlanul félek folyók, állóvizek közelében, úszni is a félelmem miatt nem tanultam meg. Csak azt tudom, hogy egyszer szeretném azt a tengerpartot megtalálni, látni a saját szememmel, de sajnos fogalmam sincs hol keressem, merre lehet. Igen még így is, hogy félek a nagyobb vizektől van ez a irracionális kötődés.

2021. aug. 17. 20:56
 1/1 anonim ***** válasza:
79%

Ha könnyebb lenne feloldani a víztől való traumád akkor inkább azt válaszd,mint a tengerpart keresgélést,mert nagyon hosszú élet vár rád,ha nem emléxel a kisebb részletekre...Ha megis találnád csak egy előző életbeli helyszínnel gazdagodnál,de ami ott történt a jelenben kell feloldanod..Gondolom nem akarsz újra a sötét ködös parton a mélyvízbe fulladni ténylegesen,a kioldáshoz elég lenne ha csak elképzeled és érzelmileg beleélve magad "átégsz" a problémán...nem véletlenül születtél most vízparttól ilyen messze..

Keress rá a méylvíztől való félelem lelki okára mint szimbólum pl.. a tudat elvesztése,talajvesztés,kilátástalanság-sötét mély víz,"érzelmi mélységek"tudatalatti...vagy mit szimbolizál a víz önmagában,az élet forrása,állóvíz életerő pangása,poshadás,gyors áramlás az élet forgata, stb. most csak a saját fejemből,de próbáld egyenként ízlelgetni vizsgáld meg az érzéseid,mi bukkan a felszínre,barátkozz a vízzel talán segít..

2021. aug. 18. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!