Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ez lett volna az előző életem?

Ez lett volna az előző életem?

Figyelt kérdés
Na szval az van hogy tegnap vissza gondoltam az emlékeimre és beugrott hogy mikor még nem is születtem meg akkor arra emlékszem hogy egy lépcsőházban laktam és,lány voltam és volt egy barátnőm akit úgy hívtak hogy Gina de mi úgy szolitottuk hogy Giná és arra is emlékszem hogy egyszer egy fehér pöttyös és piros pólóban volt és azt hiszem fehér szoknyában és ilyen szandál szerűsegbe és emlékszem találkoztam vele a lépcsőhàzba és a lépcsőn ült arra sajnos nem emlékszem miről beszélgettünk de jóban voltunk. És én mintha dolgoztam volna egy tanyán egy asszonynak és mindig úgy képzeltem magamat hogy ilyen fejkendő volt rajtam de nem dikhlo hanem vlmi más és ilyen egybe ruhás virágos arany szoknyában voltam és fülbevalók voltak a fülembe arany szinűek de nem olyan nagy karikák hanem egyszerű kis fülbevalók és egyszer mintha kint lettünk volna az udvaron és beszélgettem avval a gina nevű nővvel de most fekete és feher pöttyös pulcsiba volt. És sütött a nap. Kb ennyi ja és még úgy nézett ki az a Gina nevű nő fekete haja volt felvolt kötve és sötétbarna színű volt a szeme és a bőrszine ilyen sötét volt a bőrszine de nem fekete hanem közepes. Nagyjából ennyi ha eszembe jut vlmi leírom.

#éldt
2021. aug. 1. 15:32
 1/8 anonim ***** válasza:
39%
Tippelek: 8 általános, esetleg szakképző?
2021. aug. 1. 15:42
 2/8 A kérdező kommentje:
??? Mondd te normális vagy? Tisztán emlékszem erre az egeszre tudtam hogy nem hisztek majd nekem.
2021. aug. 1. 15:48
 3/8 anonim ***** válasza:
32%
ööö... igen, én igen.
2021. aug. 1. 15:50
 4/8 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem lehetett előző életed.

Amúgy ha látsz mondjuk egy hasonló lányt mint pl az a Gina, akkor nem fog el téged egy ilyen deja-vu érzés? Ebből is lehetséges hogy ez volt az előző életed.

2021. aug. 1. 15:53
 5/8 A kérdező kommentje:
Soha nem láttam még hasonló lányt csak egy játékban egy hasonló pólót viselő npct de mondom nem hazudok!
2021. aug. 1. 16:02
 6/8 anonim ***** válasza:
58%

Ha ez igaz......

Akkor lehet valójában mindenki volt már egyszer cigány :0

2021. aug. 2. 08:16
 7/8 A kérdező kommentje:
:D en nem vagyok az de apum viszont igen xd
2021. aug. 2. 11:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Miért kell itt is nyomni ezt a f... LMBTQ propagandát? Nem mindegy mi voltál előző életedben? És ha nő voltál most meg férfi vagy akkor mivan? Nem kell most is a férfiakhoz vonzódni Marcikám...
2021. aug. 9. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!