Hogy lehet, hogy nem volt előző életem?
5
Tehát új lelkek nem jönnek létre? Mennyi lélek van összesen?
Hogy kezdődik el a karma? Valahogy elkellett kezdődnie.
Vagy még a leszületés elött egy más létsíkon halmozzuk a karmát ami miatt itt születünk egyszercsak?
Ettől “lejebb” is születhetünk?
novoline, jön létre új anyag, vagy új energia az univerzum keretein belül? Maximum új formát ölt. Nincs annyi ujjam, amennyi lélek van, úgyhogy nem tudom neked megszámolni. Még ha a lábujjaimat használom sem.
7. Ugyanott kezdődik el, ahol létrejött a világ. A karma ok-okozat. Már az, hogy a világ létrejött, ok. A karma ott kezdődött. Hogy a lelkek hol kapcsolódnak be a játékba, az más kérdés. Azt nem tudom, a vallások ötleteit meg nem keverem bele a saját véleményembe.
8
Tehát egy idő után megáll a népesség növekedése, mert nem lesz több lélek, ami emberi testbe költözne?
Ez akkor van amikor szintet ugrasz a reinkarnáció során,
pl molylepke --> ember
Honnan veszed, mi alapján állítod, hogy nem volt előző életed?
.
HA van reinkarnáció és HA igaza van egyes reinkarnáció tanoknak, akkor lehettél már bogár (van olyan tanítás, melynek követői söprik maguk előtt az ösvényt, nehogy rátapossanak agy bogár testében újjászületett ősükre), amit megevett agy gyík, míjd kistestű madár testében születtél újjá, annak pusztulása után lettél ragadozó madár.
Ezen tanítás alapján sok-sok előző életed lehetett, ami egyik sem gondolkodó lény volt.
Így tehát nem is emlékezhetsz minden előző életedre.
Lehettél kutya, ami kihúzott egy fuldoklót a vízből és most jutalmul, Karmája szerint emberként születtél le.
Tehát nem emlékezhetsz előző kutya-létedre.
Ha tudhatnád is előző életed-életeid, akkor sem tudnál emlékezni rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!