Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Lehetséges, hogy egy ember...

Lehetséges, hogy egy ember előző életében űrlény volt, például kis szürke és emiatt megfigyelik, illetve meg is látogatják rendszeresen a tesók vagy csak agyamra ment a gyerekkori X- akták?

Figyelt kérdés
Nekem gyerekkoromban volt egy vonzalmam a szürkék felé, sokszor gondoltam úgy, hogy én is egy vagyok közülük. Az embertársaimat olyan idegennek éreztem, még ma is kilógok az emberek közül. Nem érzem jól magam a legtöbb ember társaságában, szorongok, meg butának, állatiasnak, agresszívnek látom az emberek többségét. Amúgy gyerekkorom óta vannak hálószobai kis szürkés alvási paralíziseim vagy álmaim egyébként. Egyszerre félek és vagyok kíváncsi, érdeklődő feléjük. Mondjuk ma már teljesen megszokott természetes, hogy lefekvés után bármikor megjelenhet egy kis szürke a szobám ajtajánál egy valóságosnak tűnő alvási paralízis során. Nem izgat különösebben. Még annyi, hogy időnként este erős jelenlét érzés tör elő a semmiből. Úgy érzem közel vannak és figyelnek az idegenek. Persze nem mondom senkinek, meg magamnak is csak legyintek, hogy biztos képzelődöm csak. Szoktak lenni testemen kelés utáni kisebb sebesedések ( ilyen hosszanti, vékony sebesedések, nem túl mélyek, néhol szaggatottan, főleg karon, háton). Ezt ráfogtam rovarokra vagy álmomban elvakartam biztos, bár nem tudom milyen rovar csinálja ezeket.

2021. máj. 30. 08:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Sok arra utaló jel van hogy aki útban van kivágják erre a bolygóra. Majd ahogy esik úgy puffan születik vissza egy mesterséges rendszerben folyamatos végleges és visszafordíthatatlan memóriatörléssel. A vallási tanítások, az egész emberi eszmerendszer egy ilyen lehetőséget teljes mértékben támogat, maximálisan ezt elősegíti. A föld körül van a Van Allen sugárzási öv ami tudományos tény. Teljes mértékben alkalmas arra hogy megakadályozza hogy innen bármélyik lélek szabadon távozhasson, valamint hogy alatta a lelkeket begyűjtsék. A vallások, történelem, földönkívüliekről történő beszámolók, az emberek viselkedése, hogy miket tanítanak széles körben egymásnak az emberek, a téma lejáratása, túlvilági beszámolók, nagyon erőteljesen egybehangzóan erről beszélnek.
2021. aug. 10. 13:01
 12/21 SZücsöm ***** válasza:

Az a baj hogy mindenki olyan jeleket lát be egy adott dologba amilyet épp akar. Te a börtönt látod bele más a fejlődést harmadik meg a mátrixot.

Tehát adva van hogy lehet hogy még a jel is csak beképzelt de ha létezik is magát a jelentést az ember adja hozzá saját szájíze szerint ami nem feltétlenül (sőt) írja le a valóságot.

Az meg hogy a Van Allen sugárzási öv bármilyen módon is képes lenne hatást gyakorolni a lélekre hatalmas spekuláció.Főleg hogy a legtöbben úgy tartják hogy semmi köze a léleknek az anyaghoz.Tehát egy anyagi jelenség se ártani se akadályozni nem lenne képes. Továbbá ha létezik lélek és újjászületés akkor feltételezhetjük hogy létezik valamiféle karma is.

Na már most egy elnyomó bebörtönöző lény karmája valószínűleg az lenne hogy maga is bele kéne hogy kóstoljon a saját vermébe.

A többi pedig bemagyarázás. Rengeteg olyan túlvilági beszámolót ismerek ami nagyon is az általad említettek ellentétéről számoltak be. Öröm/hazatérés/szabadság stb. A vallás és a történelem részében megint csak nám látom az utaló jeleket.

2021. aug. 10. 18:34
 13/21 anonim ***** válasza:

Itt lenni ezen a bolygón általánosságban nem egy bűntetés.

Bár vannak tényleg, akik "bűntetésben" vannak, és egy magasabb színtű állati testbe lettek bezárva, hogy amíg kellően nem fejlesztik ki magukban a pozitívitast, ne tudjanak újra kárt tenni egy bolygóban...viccesen ők érzékenyítő továbbképzésen vannak...bár nekik ez nem vicces 😔

Szerintem (😉) mindenki nagyon szerencsés aki most itt van.

Van Allen öv...azért mert van anyagi komponense, lehet több dimenziós gát, sötét anyagból & energiából állva.

Egyébként az a lélekcsoport aki a negatívitást képviseli, és a fenntartásáért és jelenlétéért felel, valóban ugyan úgy itt van, mint más pozitív vagy semleges lelkek.

Az hogy be vagyunk zárva ide, ez komplex dolog....ki lehet menni, ha elérsz egy szintet...sokan utaznak a lelkeikkel más világokba és vissza, miközben a testük a megpihenés meditációs állapotában várakozik.

Szerintem.

2021. aug. 10. 18:58
 14/21 SZücsöm ***** válasza:
Így viszont kb ugyan azt írod mint aki a lelki fejlődésben hisz. A külsőségek már csak részlet kérdések. Tehát végül is lényegtelen hogy mi akadályoz abban hogy tovább állj ha ugyan az az út ami tovább vezet a cél felé(ha 1általán van cél).Ilyen spekulatív témáknál minél jobban belemegy az ember a részletekbe annál ingoványosabb lesz a talaj.És itt már a legeleje is ingoványos(lélek léte).
2021. aug. 10. 19:39
 15/21 anonim ***** válasza:
Az egyik ingoványt lát, a másik egy száraz ösvényt.
2021. aug. 10. 21:01
 16/21 SZücsöm ***** válasza:
A tudással található száraz ösvény az ingoványban. De én nem állítom hogy rendelkezek ilyen tudással. Ha te igen akkor jó neked.
2021. aug. 10. 21:25
 17/21 anonim ***** válasza:

Ne értsd félre, dícséretes hogy szkeptikus (gondolom) létedre ebben a rovatban ennyire aktív vagy, de ha mindent csak megkérdőjelezel, nem fogsz -szerintem- semmere sem haladni.

Gondolom tényleg érdekel, és valami hajt, hogy keress.

Válasz egy hiteles irányzatot, gyakorold, és megérted.

2021. aug. 10. 21:40
 18/21 SZücsöm ***** válasza:
Az a baj hogy én a hitet nem tartom haladásnak. A tapasztalást már igen. Viszont volt már itt ezon olyan aki olyat tudott állítani tapasztalás terén amit kipróbáltam és valóban működött.
2021. aug. 10. 22:23
 19/21 anonim ***** válasza:

Akkor ha a csikung meggyőzött, választd azt...de csak játszani a csível nem vezet igazán sehová.

A csikungban (általánosítok, több ezer féle irányzat van) úgy tartják, hogy 100 napos helyes gyakorlással meg lehet nyitni a középcsatornát, és ki tud lépni a lélek.

2021. aug. 10. 22:32
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Fizikával, kémiával, nyers technikai dolgokkal aki foglalkozik, attól hogy valaki mit gondol az adott dologról, attól függetlenül az ugyan úgy működik. Amit belepróbálnak integrálni az emberekbe erkölcsi törvényeket természeti törvényekként az teljes hazugság. Amit a saját működéséről is tanít hogy pszichológiailag hogy működik egy komplett hazugság. Amikor meg valaki gyakorlatban oda jut szembesül vele hogy ez nem így működik. Nagyon sok embertelen, erkölcstelen, társadalmi szabályokat nézve gusztustalan dologért a valóságban jutalom jár. Ez azért van mert amit a társadalom erkölcsileg tanított az hazugság! A nagy vallások és az emberi erkölcsi útmutatók mind hazugságok, semmi közük ahhoz ahogy a dolgok a valóságban működnek. Nagyon sok esetben tanítják szándékosan az ellenkezőjét mint ahogyan az alkalmazva hatásos a valóságban. Nyers tényeket vizsgálva, hiteles információkat keresve, kő keményen nézve azt hogy márpedig kinek mi haszna az adott dologból lehet elindulni valami irányba. Ha ellentétes a te elképzelésed avval ahogy működik egyszerűen a dolog legyűr. Az életről meg annyit van az eleje és a vége, itt találtad magad. Nincs szó arról hogy te ezt választottad. Nincs arról sem szó hogy te tudatosan valami kitűzött célért választottad, vagy hogy garantáltan te a számodra kedvező irányba fejlődsz. A környezeted a céljaira felhasznál. Nem egy dolog fejlődik a természetben úgymond a saját maga kárára külső ráhatásra. Ha kiviszel nagyon sok szobanövényt, háziállatot a természetbe gyorsan holtan találja magát. Baromfi, palotapincsi, díszmadár, és lehetne sorolni. Ha nem tudsz kitőrni az adott környezetből bizony a része leszel. És ha azt látod hogy ott az emberek nem túl előnyös tulajdonságokkal rendelkeznek, ugyan olyanná fogsz válni köztük te is!
2021. aug. 11. 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!