Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Egyszer élünk, vagy ha meghalu...

Egyszer élünk, vagy ha meghalunk, utána újjá születünk egy másik testbe?

Figyelt kérdés
2021. máj. 5. 11:42
 1/8 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem a pokolban égünk és az ördögök mindenkit seggbe böknek a vasvillájukkal.
2021. máj. 5. 11:45
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
Nem mindig születnek újjá. De egyébként sok esetben igen.
2021. máj. 5. 11:46
 3/8 anonim ***** válasza:
"Death, destruction, decay... What is happening to the world isn't new. The world's been breaking down since its inception. The sun spending its nuclear fuel, the planet spinning farther and farther of its axis, the continents drifting apart, ice sheets receding and melting, forests withering and burning. Everything's winding down... including us. Death is inevitable. It simply is. But from this death, comes new life. Our decaying bodies feed the soil, and the soil, in turn, feeds the plants, and the plants, in turn, feed us and all the creatures that sustain us. It's the way it's always been. It's the way it always will be. People'll look at the world up there and see death everywhere they gaze... but that's not what's really there. If they looked hard enough--if they truly looked with open eyes... they would see life."
2021. máj. 5. 11:53
 4/8 anonim ***** válasza:
52%
Erről az jutott eszembe, amikor a szőke nő dicsekszik a barátnőjének, hogy "képzeld, befizettem egy reinkarnációs tanfolyamra. Kicsit drága volt ugyan, dehát egyszer élünk!"
2021. máj. 5. 11:58
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit ködös a kérdésed megfogalmazása. Arra vagy kíváncsi, hogy mi, válaszolók miben hiszünk, vagy arra, hogy ténylegesen hogyan történik? Ha az előbbi, akkor arra azt tudom mondani, hogy én személy szerint hiszek a reinkarnációban, ha viszont az utóbbi, arra nem tudok válaszolni sem én, sem más, mivel ezt senki sem tudja biztosra, nincs semmilyen bizonyíték se az egyik, se a másik opcióra.
2021. máj. 5. 12:29
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen is, meg nem is...

Az aki most vagy, Kiss Géza, 30 éves, 42-es lábmérettel, imádod az eper fagyit de a csokoládét ki nem állhatod, anyád neve Nagy Gizella, szereted nézni a felhőket, a popót preferálod a cicivel szemben, ha festesz, a kéket többet használod mint a pirosat, stb, stb, stb. Ez vagy te most, egy embernek nevezett lény, identitások végtelen halmazával, ami kiad egy embert, téged. Amikor ez az ember (identitás) testileg kifárad, megszűnik örökre. Soha nem volt és nem is lesz az emberi történelemben még egyszer Kiss Géza ugyanezekkel az identitásokkal. Viszont a tudat, (vezérlő tudat, ahogyan Marcus Aurélius nevezte nagyon találóan) ami az ember, az identitás mögött van, nem szűnik meg soha. A tudat megmarad akkor is, ha a test nem működik. Jómagam kétszer tapasztaltam ezt. Klinikailag halott voltam, de a tudatom tovább működött, ennyit tudok erről mondani így írásban. Hosszú téma, de nincs mitől félni ez a lényeg. Ha a reinkarnációban nem hiszel, akkor gondold azt, hogy ugyanazt fogod tapasztalni halálod bekövetkeztekor, mint amit évmilliárdokig tapasztaltál megszületésed előtt. A semmit. Bár ez természetesen csak részben igaz, mert hogy nincs semmiről emléked születésed előttről, az a tabula rasa-nak köszönhető. Na erre köss csomót! ;-)

2021. máj. 5. 16:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha tudományosan nézed gyakorlatilag kb 10 évente a testedet is lecseréled csak fokozatosan, emellett a működésedhez szükséges bacik is élnek benned, ami így lehet fura vagy ijesztő, hogy wtf baktériumok élnek bennünk, de ez van.
2021. máj. 5. 17:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ha van még mit tanulnod, akkor leszületsz újra, ha már nincs akkor nem.
2021. máj. 10. 14:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!