Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Előző életemben egy gonosz,...

Előző életemben egy gonosz, szemétláda csajszi voltam? (lent)

Figyelt kérdés
Nem akarok bonyolítani 18/l vagyok és kezdem az elejéről. Azt hallottam hogy mi emberek már egy pillantásra meg tudjuk állapítani bizonyos személyeknél hogy vele mondjuk nem szeretnék összefutni v. épp jó barát stb. és hogy én vagyok most mint jelen beli lélek, a múltban ismertek bizonyos lelkek akik tudták rólam hogy gonosz vagyok, ezért lehet hogy az ő lelkük ebből adódóan mivel ők is reinkarnálódtak, megismerik a másik jelenbéli testemben a lelkemet felismerik és innen tudják h ő gonosz v ilyenek. Mert folyton álmodtam is hogy egy nagyon csini szép mellű tökéletes csajszi vagyok, dobom a pasikat mindnekit kihasználok gazdag vagyok és mindenkinek csak ártok és emellett ezt élvezem is... namost gondolom én hogy ez lehettem én az előző életemben, nem vagyok ma már ilyen megtanultam nagyon sok mindent a szeretetről,barátságról stb. de egyszerűen egyetlen egy jóbarátnőm van és akikkel eddig találkoztam mindd utáltak, megis mondták (hátan mögött) persze én viszahallottam hogy nem kedvelnek, ink. nm beszélnének velem, óvakodnak tőlem anélkül h bármi szót is váltottak volna velem. Szóval a múltbéli lelkül felismerte az én múltbéli lelkemet a jelenkori testemben... az álmok olyan élethűek voltak, tényleg én voltam éreztem és egy szemétláda csajszi voltam :S de ez hogy nagyon sokan utálnak most éshogy csak 1 bnőm van megváltoztatott mindent, nem lettem csúnya, persze a szépség nemis fontos, hanem az ami belül van. de gondoljátok hogy ez lehet az egésznek az oka? mert az álmok is okkal történtek meg. mindennek oka van... mit gondoltok?
2010. aug. 19. 22:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Felvettelek, nem is vagy ott. :D
2010. aug. 19. 23:27
 12/18 A kérdező kommentje:
valami viktória felvett, de most meg te nem vagy ott :D
2010. aug. 19. 23:30
 13/18 anonim ***** válasza:
De én vagyok. :( Elérhető vagyok, meg minden, írtam is neked. Valami kozmikus hatalom nem akarja, hogy világuralomra törjünk a gonoszságunkkal.(?!?) :D
2010. aug. 19. 23:32
 14/18 kayl18 ***** válasza:

én irányítom ezt az erőt:D hehe

nehogymá gonosz csajszik uralkodjanak:D muhaha

2010. aug. 19. 23:46
 15/18 anonim ***** válasza:
1 barátnő elég. Igazi barátja úgysincs sok senkinek. Akinek sok van azok felületesek.
2010. aug. 20. 17:27
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Az álmod, hogy egy férfifaló vamp vagy, nem előző életedre utal, hanem arra, hogy tulajdonképpen olyan szeretnél lenni, vagy éppenséggel az elől menekülsz.Ezt neked jobban kell tudnod. Előzé életedben egy nagyon közkedvelt személy lehettél, akinek rengeteg barátja volt és sokan szerettek. Mostani életedről viszont tudnod kell,hogy épp az a leckéd, amit meg kell tanuldod szellemi fejlődésed érdekében, hogy megtudd és efogadd, milyen mikor az emberek utálnak, és nincsenek barátaid.Az is idetartozik, hogy egy életbe születünk lelki társainkkal, akik azért vannak, hogy fejlődésünkben segitsenek, ebből kifolyólag az is lehet, hogy azok az emberek akik felismerik benned azt a bizonyos előző életi dolgot, akiket ellenségeidnek nevezel, akikről úgy érzed utálnak, azok a lelki társak akik azért vannak, hogy megtanuld az életleckédet, azt a feladatot, amit meg kell oldanod ebben az életben.Viszont, azért hogy könnyitess a helyzeteden, megteheted, hogy másképp viszonyulsz a jövőben ellenségeidhez. Kezdetben az is elég ha elfogadod magadban a tényt, hogy ők ilyenek kell legyenek azért, hogy te fejlődhess, később meglátod, már fogod tudni szeretni őket úgy amilyenek, és a belőled áradó szeretet mindenki megérzi majd, igy több barátra tesyel majd szert. És tessék, máris megtanultál egy leckét....jöhet a következő, mert nem csak egy van. Remélem segitettem!
2010. szept. 11. 21:19
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem kizárt, hogy jól érzed. A lelkek jelen életedben nem utálnak, csak segítenek megtanulni, hogy ebben az életben esetleg duplán kedvesnek kell lenned és erőlködnöd azért hogy barátokat találj. Ha egy szemét csajszi voltál előző életedben vszínűleg olyan tapasztalataid is vannak/lesznek, hogy veled csinálnak mások olyan dolgokat amiről azt álmodtad, hogy te tetted másokkal, hogy átérezd mit éreztek akkor.
2010. szept. 12. 23:40
 18/18 anonim ***** válasza:
én is dettóra igy vagyok mint te!akarsz msn-ni velem?hány éves vagy?
2010. nov. 21. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!