Ha állatnak születek újra mivan?
Ha tyúknak születek újra a tetteim miatt akkor tyúkként, hogy tudok fentebb vagy lentebb jutni? Jó tyúknak kell lennem, hogy kutya legyek, majd jó kutyának kell lennem, hogy ember legyek? Ez a folyamat?
Vagy tyúkként nem tudok se rossz se jó lenni, mert csak eszek és tojok. Akkor ha llevágnak ujra tyúknak születek újra? Nincs is esélyem változtatni a jövőmön?
21 Itt egy vicces kis videóban megemlítenek nem keveset. https://www.youtube.com/watch?v=RB3g6mXLEKk
Továbbá tudtommal a megtalált holt tengeri tekercsekben írtak nem kicsit mondanak ellent egyes keresztény dogmáknak.
Pl Jézusnak volt apja,nővére,öccse,felesége. (Ezekre emlékszem)
Továbbá nem kell hozzá túl sok sütni való hogy valaki észre vegye hogy az ószövetségben ábrázolt Isten =szemet szemért, nem azonos az újszövetség Istenével : fordítsd oda a másik orcádat,dobd meg kenyérrel.
Továbbá még nagyon szembeötlő ellentmondás hogy Isten mindenkit egyenlően szeret de ha nem úgy viselkedsz ahogy azt ő elvárja akkor az öröklétig szenvedsz.
+ Maga a pokol-menny rendszer "retardáltra" lett kitalálva. E szerint a rendszer szerint tök lutri hogy császárnak vagy egy nyomornegyedi szerencsétlennek esetleg down kórosnak születsz e le.
Na már most van 1 dobásod (pár évtized) ami alapján eldöntetik hogy örökre szenvedni fogsz e vagy "nyaralni". És ennek a megmérettetésnek a nehézségi fokát a szerencse befolyásolja. Leszülethetsz egy olyan élethelyzetbe ahonnan indulva szinte lehetetlen nem pokolba kerülni. És leszülethetsz olyan helyzetbe is ahol aktívan kéne azért tenned hogy ne a mennybe juss (olyan könnyű az életed).
Na mármost egy mindenható mindent tudó mindenkit egyformán szerető isten már ebből a 3 tulajdonságából adódóan se kreálna egy ilyen fogyatékos rendszert.
25. Csak a Páli fordulat mentalitásra akartam célozni a kenyeres résszel.
Írta valaki hogy kiegészíti? Ha erre gondolsz: "ellentmondások egy részét feloldják." Akkor pl azokra az ellentmondásokra is gondolhattak amiket én is írtam a menny-pokol stb dilemmájáról.
Viszont vannak olyan "guruk" akik azt állítják hogy az a rész a bibliában amikor Jézus eltűnik nem tudom hány évre (10-20?) azt az időt Indiában töltötte és ott tanulta ki a képességeit.
A lélekvándorlás viszont nem teljesen = a reinkarnációval.
Az meg hogy van e bizonyíték attól függ hogy mit fogadsz el bizonyítéknak.
Több millió olyan esetről történt beszámolás ahol kisgyerekek állították azt hogy emlékeznek előző életükre. A Virginiai egyetemen egy kutató csapat 1960 óta 2500 ilyen esetet vizsgált ki. Volt olyan hogy az alany olyan információkat tudott helyesen amit még a hivatalos okiratokban is elírtak.
Dr. Michael Newton állítása szerint (ha jól emlékszem) több mint 5000 emberen hajtott végre hipnózist és úgy hívta elő az előző reinkarnációs és túlvilági emlékeket. Állítólag túl sokan mondták ugyan azt a túlvilágról.
Megtalálható a youtube on jó pár nővér és halálközeli élményt megtapasztaló beszámolója a túlvilágról.
Tudnék párat írni ami a reinkarnációt bizonyítaná ha igaz a sztori.
Továbbá én nekem személyesen volt egy ismerősöm 50 éves elmúlt akinek olyan emléke volt már nagyon kiskora óta hogy hajók süllyednek körülötte és háton fekszik egy hatalmas víztömegen. Na már most gyerek korában még nem érte olyas fajta vizuális hatás ami kiválthatott volna ehhez hasonló álmot. Viszont úszni sohasem volt képes megtanulni. (Érdekes 1be esés)
De amúgy bizonyíték-bizonyíték az nincs mert ha lenne akkor nem hit kérdése lenne a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!