Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Van itt olyan akinek olyan...

Van itt olyan akinek olyan vissza térő álmai van hogy álmában valamiféle állatnak érzi magát?

Figyelt kérdés
2011. dec. 6. 18:16
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Pontosabban : valami féle átváltozás , mintha egy állat testében éreznéd magad és a mozgásod is olyanná válik.
2011. dec. 6. 18:21
 2/13 anonim ***** válasza:
Nekem még nem volt, de kíváncsi lennék rá, hogy milyen.Leginkább egy farkas bőrében próbálnám ki magamat.Kérdező, neked már volt ilyen álmod???Ha igen, akkor légyszíves mesélj!
2011. dec. 6. 18:55
 3/13 A kérdező kommentje:
Értem , szívesen mesélek de csak privátban.. Annyira nem akarom nyilvánosságra hozni inkább olyanokkal szeretném fel venni a kapcsolatot mint te illetve olyanokkal aki tudna nekem erre valami féle választ adni :) Privátban írj msn címet ha ez megoldható , úgy könnyeben tudok erről "mesélni" :)
2011. dec. 6. 18:59
 4/13 anonim válasza:
Én is szoktam ilyeneket álmodni elég gyakran és már elég régóta. Annyira valóságos. De nem tudom miért pont farkas vagyok álmomban.
2011. dec. 6. 21:32
 5/13 A kérdező kommentje:
Ha van msned privibe ird meg , felveszlek.
2011. dec. 6. 21:36
 6/13 anonim ***** válasza:

Érdekes kérdés de jó odafigyelni az ilyen álmokra .

Nem tudom mit jelenthet .Nekem még nem volt ilyen .

De kiváncsi volnék a magyarázatra .Olyan álmom már volt ,hogy többször megálmodtam előre valamit .Ha jól emlékszek vissza a 12-év alatt 9-szer előfordulnak az álmaim ismétlései .Ami igen megfogott egy ház ablaka és már ennyi megálmodás után az lett az én házam .Annyi évvel visszamenőleg nem is tudtam , hogy az a ház létezik .

Állatnak még nem éreztem magam álmomba .

2011. dec. 11. 01:41
 7/13 anonim ***** válasza:
Én általában valamiféle macskának érzem magam. Többször volt már, hogy pl őserdőben a fán vártam, aztán szabadon ugráltam. Múltkor sima cica voltam és az emeletről ugrottam ki, és olyan könnyedén mozogtam, mint a cicák. Össze vissza ugrálok, mászok, ilyenek...
2011. dec. 11. 05:52
 8/13 Toncsi63 ***** válasza:
A disznó orgazmusa állítólag fél órát is eltart. Szeretném magam disznónak álmodni, még a disznóvágás előtt.
2011. dec. 12. 07:54
 9/13 anonim válasza:
nekem egyszer volt de az nagyon félelmetes.azt álmodtam hogy egy kihaló dínó vagyok és nem mozog semmim,arra keltem fel hogy nem tudom megmozdítani semmimet.
2011. dec. 25. 20:40
 10/13 anonim ***** válasza:
éber alvás
2011. dec. 26. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!