Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Alkoholista férfi mellett...

Alkoholista férfi mellett élni,hogy viseljem el?

Figyelt kérdés
Iszik de nem bánt. Elmenni nem tudok.Ez gyermekkori.. vagy karmikus.. nem tudom. Meditálok, mantrázok és védelmi burkot teszek magamra. Ha tudtok még valamit kérlek írjátok le.
2020. nov. 6. 11:30
1 2 3
 21/28 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
19%

hazudsz!

ha veletlen megsem akkor bantalmazd fizikailag

itasd le hogy napokig fetrengjen sajat hanyadekaban es kozben bantsad

2020. nov. 7. 19:22
 22/28 anonim ***** válasza:
70%

A képlet a következő:

Ha már közölted vele, hogy távoznia kell és mégsem megy, akkor meg kell indítanod ellene a hatósági eljárást, amennyiben be van jelentve. Ha a bíróság kimondja hogy távoznia kell akkor ki lehet lakoltatni.

Ha nincs bejelentve akkor meg a hatóság ki fogja onnan tenni, csak fel kell jelenteni.

Érdemes ügyvédhez fordulni!

2020. nov. 8. 18:27
 23/28 anonim ***** válasza:
0%
Én megvédlek. 26f
2020. nov. 8. 18:49
 24/28 anonim ***** válasza:
50%
Hagyd el.
2020. nov. 8. 19:56
 25/28 anonim ***** válasza:

#22 folyt

a költségeket utána fizetési meghagyással be tudod rajta hajtani

Az ügyvéd majd erről is bővebb infót tud majd adni

2020. nov. 9. 09:32
 26/28 anonim ***** válasza:

#25 folyt

Meg lehet neki lengetni, hogy ha nem távozik önként akkor a kilakoltatási eljárás több száz ezer forintos költsége is az ő pénztárcáját fogja terhelni.

2020. nov. 9. 09:34
 27/28 anonim ***** válasza:

Kedves Angel3000!

Ezt a prividet:

"Szia, — sajnos az italozás egy betegsèg. A betegen pedig lehet segiteni. Elvonó kurára be kell jelenteni., Amit vègig kell csinálnia a saját érdekèben vèget is. Javaslom. Beszéld meg vele, Hogy menjen elvonó kurára. Ha nyitott rá, akkor nyert ûgyed van. A rokonom fèrje 4 èvvel ezelôtt átesett egy ilyen elvonœkurán. Sikerrel! Minden jót!" szerintem nem nekem, hanem a kérdezőnek szántad ma 01:35 környékén, igaz?

Tökéletesen egyet értünk egyébként. Lehetséges az alkoholizmus gyógyítása gyógyszer+terápia kombóval.

Neked is és a Kérdezőnek is minden jót kívánok!

2020. nov. 17. 07:09
 28/28 anonim válasza:
Ha te vagy otthon, jogilag tiszta a dolog, ha azt akarod mennie kell. Ha nyugalomban élve, fenntartod amit most, akkor határozz és lépd meg. Ha nem jó neked változtass.. ! Az idő rohan , élni kell mert csak egy van ..:)
2022. szept. 18. 07:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!