Ki szerint élhet démon vagy angyal emberi testben? Létezhet olyan hogy a lelkük egy töredéke inkarnálódott?
Tovább folytatnám, miután sikeresen felidéztem az előző életem emlékeit.
Sokat olvastam arról, hogy a démonok vagy agyalok testetlen lények, de erről szó sincs. Egykor nekik is volt testük, de valamilyen folytán elveszítették az életüket, és ezután olyan testetlen szellemekké váltak, akik csak úgy tudnak ismét testet ölteni, hogy kiűzik az előző tulajdonost. Ezt erőszakkal is megtehetik, de többnyire úgy foglalják el másvalaki testét, hogy közvetlenül a halála előtt meg szállják, és végül öröklik az akaratát és emlékeit. Valójában nincsenek jók és gonoszok, mindössze kétségbe esett lelkek, akik az élet után vágyakoznak.
Végezetül ezt is csak egy regényben olvastam, ahogyan azt is, hogy sokan élnek közöttük, akik átvették valaki másnak a testét, és helyette élik az életét.
Nem...de azért lesz hasonlóság...pár èv különbsèggel, más genetikájú fészekbe, szóval a külső differenciált azèrt...sry, konkrèt esetekre nem emlèkszem a tanultakból, csak a lehetőség nyitott, ès nèha élnek vele.
Fel lehetne hozni Lucifert bizonytalan példaként, -aki ha létezik, és tényleg itt púposkodik az emberi világban-, akkor erős-fejlett lélekként több példányban leszületik, áthatol a felejtés fátylán, ami az ő esetében nem is túl erős, hatalmat szerez, vagyont halmoz fel, saját önmagából egy dinnasztiát alapít, és rendszeresen évszázadokon át vissza -és visszaszületik a saját családjába.
A tibeti papok, dalai láma is már sokadszorra van lent, pedig elmehetne, de marad, ès újra -és újra visszatér.
mindenkinek megvannak a maga démonjai
A siker a leggazdagabb démon. Nincs ember, akit ne degradálna operettprimadonnává. (Hamvas Béla)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!