Szerintetek, ha valaki öngyilkos lesz, attól még újjászülethet?
nem gáz ha a gyerekkori sérelmeidet ismered, gyakran a pszihológusok is ezeket oldják fel. Persze az is snassz, hogy ezt hozzák fel minden egyes ilyen kérdésben, de a közhiedelemmel ellentétben nem feltétlenül olyan rosszak.
ahogy lejött szereted az állatokat, menhely, kutyakozmetika meg ilyeneken gondolkoztál?
Csinálj olyat amit szeretsz, ez innét a székből nézve az állatgondozás.
a hozzáállásodon ha nem megy önerőből vannak szakik, a külsődön nem nagyon tudom hogy tudnál változtatni (vagyis hogyne tudnám, csak nem 2 fillér)
de amit én tanultam, hogy a külső nem mindig számít.
Ilyenkor, még a vallásokat ajánlom, bármelyik, de tényleg, ha mást nem hitet s reményt ad.
Mindenkinek megvan a maga keresztje ha ez vigasztal.
Keress egy olyan elfoglaltságot amit szeretsz és igazán profi lehetsz benne. Tészta híd építés, póker, kertészkedés, zene, blog készítés, webgrafika stb.... Bármi amiről elmondhatod hogy abban a legjobb vagy. Amikor ezt megvalósítottad, vetítsd ki azt a siker érzést az életed többi területére. Sport, mozgás szintén nagyot lendít az ügyön.
10 evig kibirod allatok miatt
nem vagy te egy kicsit "allatvedo", vega?
mert ezt feltetelezem abbol is hogy "(allat)sorozatgyilkos"
szoval gondolom azert tobb mint 50%-at etkezesi celbol gyilkolta le...
biztos sokan irigyelnek hogy csak ennyi bajod van, minden sarkon ilyenekbe botolsz mint te "homo, ronda fiu/lany" aki gyuloli eletet
Xy4
Nem nem. Félreérted kedves utolsó. Azért gyilkolta le az állataimat, mert gyűlölt engem, aminek az oka: az hogy nem én vagyok az első unokája, mert a bátyám volt a kis kedvence, engem meg utált, akkor szakadt el benne minden állítólag mikor 6 évesen hazamentem csurom sárosan (ebihalaztam).
És itt nem tyúkokról meg nyulakról van szó, hanem macskákról, tengerimalacról, halakról, madarakról. Pl a teknősömet úgy ölte meg, hogy ugrált a páncélján, (bár nem tudom hogyan, vén szatyor létére) de mivel az sem sikerült neki így sósavat fecskendezett a torkába. A saját kutyáját élve beledobta a szomszéd pöcegödrébe! Szerencsétlen mit élhetett át...És nem voltam rossz gyerek pedig. Nem mondom hogy mintagyerek, de nem adtam ilyenekre okot szerintem. Persze ezekről én mindről csak később szereztem tudomást, épp a szomszédasszonytól, akivel ezeket elkövette (persze mindent öreganyámra kent, de nem kell félteni ilyen téren őt sem, élve beledobta a kazánjukba a macskáikat, és még nevetett is mikor elmesélte)
És nem vagyok állatvédő, mármint abban az értelemben nem, hogy aktívan tevékenykedjek benne, sem vega nem vagyok, nem vagyok én hülye.
Csak szerintem attól hogy a gazdájának értelmetlen az élete, még nem kell hogy szerencsétlen állatok is szenvedjenek, nem tudnám őket itt hagyni, mert senki nincs aki gondoskodjon róluk.
És ez csak egy kis szelet az életemből. Tényleg olyan mint egy rémálom...
De úgy alapjába véve túltettem magam rajtuk, nehéz volt, de általában sikerül felülkerekednem a dolgokon. De ezt a kinézeti dolgot nem tudom elfogadni, hiába próbáltam éveken át, és így pedig ismerkedni nem tudok, szóval marad a magány. Ha egy más ember lennék, valaki olyan akinek ezek nem számítanak, akkor nyilván ez nem lenne probléma, de nekem nagyon is reális probléma, olyan amit nem tudok megoldani. És nem szívesen kínlódnék még 30-40 évig hogy aztán egy magányos vén trottyként haljak meg úgy, hogy senkim sincs. Barátaim szintén nincsenek, voltak, de mindenki csak kihasznált, vagy csak arra voltam jó hogy szekáljon, és ettől boldogabbnak érezze magát. Most meg már nem is vágyok barátokra, ha lesz lesz ha nem nem.
Majd 80 éves korodba képzelj el emgem, ahogy azt mondom, megmondtam.
A sors nem könnyen hagyja, hogy valaki öngyilkos legyen.
És kérlek, hallgass rám. Magam is voltam így, gyógyszereket kellett szednem súlyos depresszióra és kilátástalan volt az élet. Minden percem csak gyötrelem volt. De meg kell érteni, hogy a rossz élmények egyrészt a saját karmánk, azaz korábbi hibáink következménye, viszont koránt sem büntetés. Tanít, hogy felismerjük, nem kellene szenvednünk. El kell fogadni ha átmenetileg nehéz az élet, de tekintsünk erre úgy, mint egy lecke, amiből ha tanulunk, sokkalta boldogabbak lehetünk, mint ha nem történne meg velünk ez az átmeneti állapot.
Minden ember maga írja a sorsát , és sem Istennek, sem más embernek nincs joga és képessége ezt befolyásolni.
Kezd el gyakorlatban is a spiritualitást. Meditálj, csitítsd az elméd. Az is egy szerv, ami a tiéd, és Téged kell higy szolgáljon, nem ő irányít téged!
Ha ezt megérted, felismered, milyen értékes ember is vagy, és a világ csak veszítene Veled. Mert habár újra itt leszel majd, minden egyes életünk egy célt szolgál, és ez sosem a szenvedés és a halál!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!