Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Olyan embert keresek aki...

Olyan embert keresek aki látja az előző életeket vagy vissza tud utaztatni engem. Vannak itt spirituális segítők akik ezzel foglalkoznak és nem kuruzslók? Esetleg ismertek ilyen segítőt?

Figyelt kérdés
Jelenleg úgy érzem, hogy nagy segítség lenne ha fel tudnám tárni az előző életeimet. Szeretném megtudni, hogy mi a feladatom a családommal, mi miért történik. Azt tanácsolták, hogy forduljak magamba és meditáljak sokat, idővel minden meg fog oldódni, ez oké, de jobban el tudnám fogadni a helyzetemet ha tudnám mik történhettek előzőleg. Kerestem segítséget az Interneten, de az igaz emberek így nem igazán hirdetik magukat. Normális hozzászólásokat várok, akit nem érdekel a téma és nincs épeszű mondandója az legyen szíves kíméljen.

2020. okt. 21. 20:00
1 2 3
 21/24 III. A nagy károly ***** válasza:
84%

Szia!

Amikor indiában jártam tanultam pár dolgot ami lehet érdekelhet. Amúgy az előző válaszadók a meditációval nem mondanak hülyeséget, de a lagjobb lenne ha falkeresnél egy buddhistát vagy hindut, itthon is vannak jópáran.

2020. okt. 26. 16:01
 22/24 anonim ***** válasza:
19. jókat írtál, köszönöm én is! A hindu mondás különösen tetszik! Lehetséges, hogy azért lettem állatvédő, mert előző életemben hentes voltam vagy vadász?
2020. okt. 26. 19:33
 23/24 Dr.G.M. ***** válasza:
100%

Én köszönöm :)

Régebben, amíg a hinduizmusban megengedett volt az állatáldozat, a böllér, mielőtt levágta az áldozatot, a fülébe súgott egy szanszkrit kifejezést, ami most nem jut eszembe, de a jelentése: "ma én téged, holnap te engem"

Valahogy így működik a karma.

Viszont ha azóta hogy "az eszed tudod" állatvédő vagy, akkor az lehet annak jele, hogy előző életedben közel álltál hozzájuk, mondjuk állatorvos voltál. Valamint az ahimsza törvényét se felejtsük elel, amiből ered a vegetarianizmus, és ha előző életedben már a spirituális fejlődésedben odáig eljutottál, a következő életedben már "veled született jellemvonás" lesz. Újjászületéskor nincs visszaesés a spirituális fejlődésben, a megszerzett tudás, elsajátított képességek pedig mind a tudatalattinkban várnak :)

2020. okt. 26. 21:44
 24/24 anonim ***** válasza:

Ez is mennyire jó mondás!

Megnyugtató, hogy mindenki visszakapja azt, ami jár neki, legkésőbb a következő életében.

Az is érdekes, hogy a család dolgai nem egyéni karma. Azt hittem mindenki hat a másikra és az erősebbé győz.

2020. okt. 27. 07:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!