Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Olyan embert keresek aki...

Olyan embert keresek aki látja az előző életeket vagy vissza tud utaztatni engem. Vannak itt spirituális segítők akik ezzel foglalkoznak és nem kuruzslók? Esetleg ismertek ilyen segítőt?

Figyelt kérdés
Jelenleg úgy érzem, hogy nagy segítség lenne ha fel tudnám tárni az előző életeimet. Szeretném megtudni, hogy mi a feladatom a családommal, mi miért történik. Azt tanácsolták, hogy forduljak magamba és meditáljak sokat, idővel minden meg fog oldódni, ez oké, de jobban el tudnám fogadni a helyzetemet ha tudnám mik történhettek előzőleg. Kerestem segítséget az Interneten, de az igaz emberek így nem igazán hirdetik magukat. Normális hozzászólásokat várok, akit nem érdekel a téma és nincs épeszű mondandója az legyen szíves kíméljen.

2020. okt. 21. 20:00
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
12%
Valóban, az érzelmi intelligenciám a béka segge alatt van. Abből is látszik, hogy simán felhúzom magam az ilyen témákon, majd komoly válaszokat próbálok írni egy ilyen kérdéshez.
2020. okt. 21. 23:31
 12/24 anonim ***** válasza:

Én ismerek olyat, akik képes látni ezeket.

Az egyiktől most kértem engedélyt, hogy megadhatom-e az elérhetőségét. Írj rám, ha érdekel.

2020. okt. 22. 17:39
 13/24 anonim ***** válasza:
16%

...és akkor jöjj össze egy ilyen nővel, kösd össze vele az életed, alapíts vele családot, aztán ha valami nem úgy működik a kapcsolatban, ahogy kéne, érett, felnőtt beszéd helyett majd elkezdi bemagyarázni, hogy biztos az előző életetekben így meg úgy.

A jó Isten óvjon meg bennünket férfiakat az ilyen fogyatékosoktól.

2020. okt. 22. 18:03
 14/24 A kérdező kommentje:

Ki mondta, hogy ilyen nővel kösd össze az életed? Ki mondta, hogy nem lehet vele megbeszélni és megoldani bármilyen gondot? Tudod ha két ember szereti egymást akkor mindenben segítik a másikat és elfogadnak mindent úgy ahogy van. Nekem kellene egy ilyen primitív embernek párkapcsolati tanácsadást adnom? Nem hinném... Majd akkor minősítsd a másikat, ha ő is belédállt.

Az Isten óvjon az agyhalott, tudatlan, tahó, ostoba parasztoktól.

2020. okt. 22. 20:24
 15/24 anonim ***** válasza:
28%

Szia,

Hallgass a lelkiismeretedre és kerüld az ilyeneket, az őszinte ima Istenhez és a segítő kérés az angyalokhoz azonban mindig jót hoz...

Egy földi élet van mindenkinek, ami után vagy menny vagy kárhozat van a jó és rossz tettek szerint, előző élet nincsen..

.. az őrangyalokról itt tudsz olvasni:

[link]

2020. okt. 23. 15:13
 16/24 anonim ***** válasza:
50%
A Dalai láma, és a hozzá hasonló tanítók. Ők látják a múltat a jelent, és a jövőt egyszerre. Magyarországon,. még nem hallottam olyan Emberről aki képes erre.
2020. okt. 23. 22:24
 17/24 anonim ***** válasza:
A pr@n@n@disok szoktak utaztatni korábbi életekbe, de gondold át, szükséged van-e erre.
2020. okt. 25. 18:49
 18/24 Dr.G.M. ***** válasza:
100%

Mindenképp kezd el gyakorlatban is a spiritualitást és légy türelmes! Meditálj, mantrázz, tanuld meg elcsitítani az elméd és lehetőségeidhez mérten minimalizáld az anyagi dolgokat az életben (nem csak pénzre gondolok). Bizonyos szint felett magad is visszatekinthetsz, de a védák szerint nincs szükség az előző élet terheire is a jelenlegi mellé. Nem hiába törlődnek az emlékek. Figyelj a karmádra, abból is sok következtetést le tudsz vonni.

Terápiás célból van lehetőség külső segítséggel visszautazni előző életekbe, de sajnos ebben segítséget nem tudok adni. És nem árt vigyázni sem, sok a csaló!

Én azt tanácsolom, fejleszd a transzcendens látásod, és ha szükséges, vissza tudsz majd nézni, de ne legyenek irreális elvárásaid, a szerzetesek is hosszú évekig tanulják az elme uralását :)

2020. okt. 25. 19:58
 19/24 Dr.G.M. ***** válasza:
100%
"Ha kíváncsi vagy valaki előző tetteire, nézd meg az életét. Ha kíváncsi vagy valaki következő életére, nézd meg mostani tetteit" egy hindu bölcselet. És még ne feledd el, hogy ami a családodban történik, az nem csak a te karmád lehet. Az előző tapasztalataink mind megvannak, csak a tudatalattink tárolja őket. Mindig a jelenre tekints, minden mozzanat legyen tudatos és így idővel irányításod alá hajtod az elméd, és feltárhatsz benne elrejtett dolgokat is.
2020. okt. 25. 20:02
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Tanulj meg meditálni és ez nem egy üres közhely! És ne mástól várjuk segítséget, ez a magad útja. Csak abban tudok segíteni, hogy én hogyan csinálom, csináltam. Elmentem egy agykontroll tanfolyamra, mert tudtam, hogy valahogy még kell tanulnom meditálni. Ott elsajátítottuk a relaxációt és a programozást. Ez adott egy alapot. Ezután már magától jött a meditáció egészen az önhipnózisig sok gyakorlással. Igen, jártam előző életeimben. Az egyiket még is találtam a neten ( dátumok, nevek, minden stimmelt ). De ez csak mozizás! A meditáció segítségével fogod megtudni, hogy ki vagy. Ezt más ( segítő, látó stb. ) nem tudja megtenni helyetted.
2020. okt. 26. 05:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!