Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » A hallucinogének segítségével...

A hallucinogének segítségével elérem a nirvánát, és meghalok - akkor is újjá születek?

Figyelt kérdés

Ha mondjuk DMT vagy LSD utazás során szertefoszlik az "én" érzet. Amikor olyan erősek a hullámok hogy már nem lehet mit tenni, és beletörődünk a teljes megsemmisülésbe - utána van valami. Egy állapot amit nem lehet leírni.

Totális béke, lelki egyensúly, és ez az "üresség" ami teljesen szabad. Egyáltalán nem érezni félelmet vagy ilyesmit, hiszen átmentünk akkor már a legnagyobb félelmen. Ez maga a felszabadulás. A gondolatoktól, az elmétől, és az élet illúziójától..

Amikor valaki ebben van, és ül mint a Buddha - a teljes egység élményében - akkor ha abban az állapotban meghalna.., akkor mi generálná az újjászületést?

2020. okt. 11. 10:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
50%

Igen, mert csak elérted őket, de nem tetted őket magadévá. Valamint nem hagynak meghalni. Ha eléred a nirvanának bármelyik aprócska szegletét, már annyi belátással fogsz bírni az életről, hogy nem fogod megölni magad, spontán halálra pedig elhanyagolhatóan kevés esély van.

Az generálná az újászületést, hogy a szelleme nem lett bölcsebb, csak egy pöppet tapasztaltabb. Ha pl gyakorolsz egy tudatállapotot, hogy az legyen a reflex állapit valamire, pl idegesség helyett béke alapú, akkor miután elsőre megalkottad az állapotot, még minimum heteket kell naponta intenzíven gyakorolni, és vadászni az ingerlő helyzeteket hogy gyakorolhass azért, hogx az adaptálódjon, majd ugyanezen a folymaton végig kell menni a tudatállapotos segítség nélkül is.

Szóval a természet működése generálja. Attól még, hogy rákapcsolódsz ideiglenesen valamire, nem lesz a tiéd. Az egész lényedben főleg nem.

Ha valami nem tiszta, nyugodtan írj privátot.

2020. okt. 11. 16:26
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

A varázsgombát kihagytad kérdező. A baj csak az hogy megbízható forrást kell találni akitől minőségi biztonságos anyaghoz lehet jutni. A pancsoló igénytelen proli dílerektől meg ilyesmihez nem lehet jutni. DMT, LSD, varázsgomba olyan agyterületeket tudnak összekötni egyszerre aktiválni amire más módon nincs lehetőség. Érdemes megnézni a kutatási eredményeket is. LSD és varázsgomba kapcsán halottam hogy a „programozás” és a „berögződött” folyamatok hatásos ellenszere. És úgymond képesek kevésbé engedelmessé tenni az embereket. Egy orvos el is mondta hogy ami rabszolgává tesz az legális, ami felszabadít az tiltólistás. Ajánlom a Van élet a halál előtt dokumentumfilmet.

Mocskos szemét vezetőink vannak. Az hogy ennyi szemét mérgező dizájner drog van. Nem lehet minőségi DMT, LSD, füvet kapni ellenőrzött körülmények között ez mind a politikusok hibája. A mérgezett megbízhatatlan sz rok meg csak tönkreteszik az embert. A gomba is ki tudja milyen. A DMT, LSD ki tudja hogy az e. Mellesleg vegyészileg az biztos hogy ami van is az javarészt összecsapott kontár pancsolt munka.

Amúgy én abban hiszek hogy az újjászületés ciklus korántsem olyan természetes folyamat. Valakik ezt úgy alakították hogy egy kedvezőtlen automata rendszerben ez megtörténjen minél kevesebb rásegítéssel. Az emberi testek gén módosított rabszolga testek semmi mások. Be vagyunk zárva a Van Allen öv alá. Idegen lényeket akik ebben részt vesznek meg angyaloknaknak, istennek nézzük. A vallások sz@rt sem tudnak tömeges agymosás. Vezetőink egy csapat szházi aki ebből jól él, a legnagyobb fenntartói ennek a mocskos állapotnak. Az emberek egy csapat kényszerből együtt élő cél nélküli esztelen irányított gondolkozni képtelen birka tömeg ami vissza ránt. Adott csapatban élő züllött csoport az egyént mindig visszarántja a maga szintjére.

2020. okt. 18. 11:46
 13/13 anonim ***** válasza:
Egy hete épp láttam olyan személyt akinél eloszlott az "én" érzet a környező Spar parkolóban este. Azt kérdezgette ez most itt a valóság e? Hadovázott hogy őt meg akarják verni viperával meg hasonlók. A tény az hogy akik nem ebben az állapotban vannak azok mindent megtehetnek vele. A korházban mesélte a idős rokonom bevittek két fiatalt akik csúnyán úgy rángatóztak mintha az árram rázta volna őket és hadováltak össze vissza. DMT, LSD, és ha megfelelő a gomba el lehet érni olyan tudatállapotokat amiket nélküle nem. De kulcs dolog hogy olyan drog legyen ami nem tesz mellette látható károkat az ember szervezetében. Én azt mondom kutatások alapján ezek olyanoknak mondhatók. Mert ha tesz kárt akkor egy csöves színvonalához egyre közelebb jutsz. Azt tegyük hozzá hogy én akiket ismerek hogy drogoznak ott inkább az esztelen csöves felé van a fejlődés. Az agyukat, szervezetüket, a drog, alkohol ezeknek az illetőknek mind maradandóan tönkreteszi. Mellete vagyok viszont az LSD, DMT és a megfelelő gombának mert célzottan használva bizony hasznos lehet jó irányba. Sok kutatás van amik azt mondják hogy ezek nem olyan károsak és több a pozitív mint a negatív hatásuk a gyógyászatban. Viszont akik használják azt kellene tudni hogy előtte mi volt és utána hogyan változtak meg. Aki valahol tart azt meg kell nézni hogy miért tart ott. Ha valaki van egy bizonyos helyen amit el akarsz érni csak azt lehet alapul venni hogy ő azt hogy érte el. Egy gilisztától hiába kérdezed hogyan kell repülni, amit mond is csak félrevezető. Azt biztos hogy tudja hogy milyen gilisztának lenni. Érdemes megnézni hogy aki adja a tanácsot az éppen az e amit el akarsz érni. Ismerek jó pár „egoista” vezetőt is akik „én” közpuntúak. Közös bennük hogy részletekben gondolkoznak és tudják hogy minden fontos. Egyet sem látni közülük hogy a dohányzóban pöfékelnek. Alapból testileg sem olyan elhízottak betegesek. A proli embertömegek nekik dolgoznak. A proli tömegben szinte magukat pusztítják az emberek. Túlsúlyos, szemetet eszik, dohányzik stb. És hülyeségeket beszélnek hogy mit hogy kelene. Ha tudnák már nem ott lennének csak pofnak. Az embereket nyíltan eszközként használják, eszközként tekintenek rájuk és látják világosan hogy nem többek az emberek mint eszközök saját céljaik eléréséhez! És ez visszafelé is igaz a proli társadalomban! Itt seki nics akiről lehetne példát venni, és azt mondani hogy azt elérni mint ő. Az egész közösség itt ennek a szöges ellenkezője. Sárban toporgók akarnak tanácsot adni hogyan is kellene kimászni a sárból.
2020. okt. 18. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!