Lehetséges legálisan hallucinációt előidézni?
Ezek a technikák csak pár pillanatra vagy hosszú időtartamra is használhatóak?
És valósak vagy csak csukott szemmel működnek?
kedves 1, mit szoktál érzékelni?
Az avlást semmi esetre sem szeretném megvonni. Nem célom leépíteni magamat. Nem a halállal szeretnék keringőzni:)
Ez az oxigén túlpumpálás sem hangzik túl jól a testemnek.
Valami növény vagy gyógyszer kellene. Én a ketaminra gondoltam, de azt nyilván senki nem fog adni, pedig még depresszióra is jó lehetne meg sok minden másra.
Ki akarom próbálni, hogy milyen hallucinálni elég komolyan. Miért?
-át akarom magam programozni
-nem hiszek abban, hogy el tudom veszíteni az ép eszemet
-kíváncsi vagyok, meg akarom érteni a folyamatot
-le akarom győzni
A vegyi anyagokkal előidézett hallucináció nem legális. Emellett nem tudod legyőzni. Az alvásmegvonásban az a jó, hogy amikor már úgy érzed, elég volt, egyszerűen elmész aludni. Két-három nap alatt meg nem épülsz le. A vegyszerektől viszont azonnal megkezdődik a leépülés.
A vegyületek okozta hallucinációkat nem uralhatod, mert nem tudod megszakítani a folyamatot. Egyébiránt sem lehet csak úgy uralni. Gondolj bele abba, hogy nem csak képeket látsz, hanem az egész tudatod olyan állapotban van, hogy nem képes különbséget tenni valós, és illúzió között. Nem a normális módon azonosítja magát, ezért az érzékleteket sem normálisan fogja fel, és a reakciók sem normálisak. Még az enyhe hallucinációknál is, amikor csak vélsz látni és hallani dolgokat, akkor is külső igazolás kell, hogy tudatosítsd, hogy az észlelés nem valós. Egy erős hallucináció az álomra tud hasonlítani. Ott is teljesen más módon azonosulsz magaddal, és az észlelésekre nem vagy befolyással, maximum tudod, hogy nem valósak. De az jelenségek ettől nem szűnnek meg, csak nem abszolút valóságként éled meg őket.
Aranyos vagy nagyon <3
Köszi szépen, hogy írtál:)
(Az avlás megvonását viszont két dolog miatt nem fogom csinálni. Az egyik, mert 2 évembe telt, hogy nagy nehezzen felszedjek egy kis izmot a csontjaimra, másrészt fizikai fájdalmat okoz. Persze lehet zabálással és sporttal is tölteni az estét :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!