Ha ebben az életben utálok dolgozni, kerülöm a munkát,
akkor a következő az munkás élet lesz?
Figyelt kérdés
Szóval, én nagyon félek. De nem attól hogy nincs semmi a halál után. Hanem attól hogy van, és a következő életem munkás élet lesz. Olyan életem lesz ahol kényszerítenek dolgozni. Mit tudom én paraszti élet vagy szolga vagy ilyesmi. Nagyon félek ettől. Tényleg mindent megteszek hogy kerüljem a munkát. Ez baj? Ilyen vagyok ez van. Vagy ott lehet majd szeretni fogom, csak most vagyok ilyen? Az lenne a legjobb ha semmi se lenne a halál után. Az a biztos. Vagy ha van túlvilág ott kell dolgozni? Életem célja itt jelenleg csak annyi hogy gazdag legyek és nekem dolgozzanak emberek.
A jelenlegi személyiséged ehhez az élethez tartozik, így a halál a személyiséged halálát is jelenti. Amennyiben a jelenlegi életcélod komolyan gondolod, és ki is vitelezed, akkor joggal aggódsz a következő életed miatt. Ha csak nem szeretsz dolgozni, és nem dolgozol, de másnak nem ártasz, más életébe nem avatkozol be a tétlenséggel, akkor nem születik olyan karma, ami kényszeríthetne valamire a következő életben. Ha te gazdagszol munka nélkül, és mások neked dolgoznak, az viszont csak olyan úton lehetséges, ami olyan karmát teremt, amitől tartasz. A karma pedig nem kerülhető el, vagy verhető át, mivel nem egy tudatos dolog, hanem egy természeti törvény.
2020. okt. 4. 22:14
2/6 anonim válasza:
És szerinted ki szeret dolgozni? Dolgoznak mert muszaj.
A legtöbb ember nem dolgozna ha képes lenne fenntartani magát anélkül is.
Most ha neked jobb igy, hogy eltartanak akkor ez van szerencséd volt, de légy ezzel óvatos simán lehet, hogy aki most eltart vagy akin épp elősködsz nem fog örökké eltartani és dolgoznod kell ha nem akarsz éhen halni.
Én sem szeretek dolgozni, de mivel kell a pénz dolgozom, simán beleszoktam a lelkiismeretem sem engedné, hogy más munkájának gyümölcsét szipojozzam. Szeretek független lenni, te ezt nem tudod megengedni magadnak sosem leszel független jobban mondva a magad ura.
Hülyeség ebbe a következő életet belekeveri.
2020. okt. 4. 22:46
3/6 anonim válasza:
Szerintem ne halj meg mert amikor újá születsz csak kommunista szombatjaid lesznek.
Legtermészetesebb dolog a világon a munkátlanság.
Munkát nem robotolásra szolgaságra,hanem szép alkotásra kellene használnunk!
Szobrok, kerámia edények és más köcsögöket csinálni.
2020. okt. 4. 23:08
4/6 anonim válasza:
Köcsögöket én is szeretem megmunkálni. De sajnos tavaly szabadultam.
2020. okt. 5. 06:37
5/6 anonim válasza:
Bele fogsz majd jönni. Külső kényszerek lesznek majd, de ha jó a szíved akkor rá leszel vezetve.
2020. okt. 5. 10:46
6/6 anonim válasza:
A masik eletben mas lesz a szemelyiseged lehet jogy munkamanias leszel
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!