Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen munkás telefont vegyek?...

Milyen munkás telefont vegyek? (Fotó, GPS)

Figyelt kérdés

Édesapámnak szeretnék új telefont venni. Jelenleg nyomógombos telefonja van, soha nem volt még érintőképernyőse.

Mivel nagyon nagyok az újjai, nem is tudja kezelni az érintő képernyőt.

Létezik olyan nyomógombos telefon, aminek nagy a kijelzője (a látása sem jó közelre) és lehet vele fényképezni + internetezni? Az internet csak a GPS-hez kéne.

Ha nincs ilyen nyomógombos, akkor melyik érintőképernyőst érdemes megvenni, amit ha berak a zsebébe, nem törik/karcolódik össze 1 hét alatt?

2020. szept. 24. 22:19
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
Cat telefont nézz
2020. szept. 24. 22:27
 2/5 anonim ***** válasza:
37%
Olcsót
2020. szept. 24. 22:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát bonyolult de én is munkás teledobkent használom a telefont.vettem egy xiaomi telcsit, ehhez van 360as tok aliexpressen van aminek a vége piros kek szürke fekete

Ehhez kell venni bármilyen képernyő üveget én nem veszek dragat mert néha cserélni kell.

És kész. A telefon 4 méterről köves talajra esve még bírja, ezt rendszeresen megkapja. Csavarok etc a telefon mellett az is jo. Ismerős telefonjába most gyantas festék került na arra nem véd mert nem lehet a műgyantat leszedni .

De alapvetően jó.

2020. szept. 25. 05:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is minden képpen csak is a cat telefonokat tudnám ilyen kötülményekhez javasolni.

Én egy huawei y5 2018 prime ot használok.

2020. szept. 25. 16:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Bármelyik középkategóriás Androidos telefon jó lesz neki egy vastag, ütésálló tokkal és üvegfóliával. Aztán át kell állítani egyszerű üzemmódba, akkor nagyobbak lesznek az ikonok és a feliratok.
2020. szept. 26. 14:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!