Hogyan vágódjak vissza a munkás életbe?
Egyszerűen vedd tudomásul, hogy ébredés után lassan munkába kell menned, egész nap dolgozni (amit nem értesz, kérdezd meg a kollégáktól, ne húzd ki magad a munka alól), este haza menni, másnap ugyanez.
Ne bizonytalankodj!
Sok sikert!
Szedd össze magadat, és kényszerítsd magadra az önfegyelmet.
Azért azzal tisztában vagy, hogy az otthon lustálkodás nem tarthat örökké, mert senki nem fog eltartani.
Továbbá: ha csak ímmel-ámmal alkalmi munkáakat vállalsz el, abból egy alsószintű vegetálálást tudsz elérni.
Ezt akarod? Ez elég lenne neked?
Engedd sodrodni magad az árral. Kis képések amik kellenek, időben kelni, elkészülni, aztán el menni a munkahelyre, ott úgy is bemutatnak , megmutatják mit kell stb stb. aztán haza. Nem kell rágódni rajta, csak menj és csináld.
Én is hosszú idő kihagyás után jöttem vissza ugyanoda dolgozni, ahol eddig voltam. Tökre kész voltam, h fogom megszokni a reggeli kelést és azóta milyen új feladatok vannak, miket nem tudok. Azóta a tömeg közlekedés is változott, azt se tudtam , hogy érek be meg stb. Nem vagy egyedül, most kezdtem egy hét után megszokni a dolgokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!