Mennyire veszélyeztetem a munkahelyem ha fellázadok a léha munkás ellen?
Hahó gazdasági válság van! :D Márciusig volt munkaerőhiány, már a munkáltatók diktálnak a legtöbb helyen.
Ettől függetlenül is azt mondom, hogy csak okosan. Ha jó a teljesítményed, szeretnék a vezetők, akkor szóvá teheted ezt, de volt olyan munkahelyem, ahol lázadoztam ilyen ellen és én lettem problémásnak elkönyvelve.
A legjobban én ebből úgy jöttem ki, hogy jeleztem a vezetőmnek one-to-oneon, hogy xy nem jó minőségű munkát végez és miatta nem tudom úgy kiszolgálni az ügyfelet, de nem akarom, hogy beleavatkozzon, csak a tanácsát kérem. Mondta nekem a főnököm, hogy ezt már 3an is megjegyezték már előttem, szóval érdemes azt is kipuhatolózni, hogy másokat ez mennyire zavar. Ha csak téged, akkor szerintem ne nagyon lázadozz.
Nalunk volt mat olyan aki fellazadt, azt mondtak neki mindenki elott ha nem tetszik akkor lehet huzni a kabatot..
Aztan par hetre ra mar annyi ki volt, hogy bement a fonok irodajaba es mondta hogy ezt nem birha mar idegileg es felmond.. na hat fizetesemelest adtak neki csak ne menjen el
Nők vagytok ugye?
A lázadó aki célozgat?
Annyit érsz el vele, hogy rohamosan romlani fog a munkahelyi légkör és mindenki utálni fog mindenkit.
Ha zavar, állj oda a főnök elé nyíltan, ahogy azt többen javasotlák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!