Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » A páromnak nagyon érzékeny a...

A páromnak nagyon érzékeny a mellkasa ha csak megsimogatom attol is ki van.. Miért? Elozo eletbol valami?

Figyelt kérdés

Olvastam olyat hogy elozo eletbol vannak erzekeny teruletek, mit gondoltok?

Sosem tortent neki ott semmi.

Baja sem volt vele sose.

Lehet elozo eleteben mellkason lottek?

Vagy mi lehet?

2020. aug. 28. 21:30
 1/5 anonim ***** válasza:
63%
Erre egy jó kineziologus tudna válaszolni.
2020. aug. 28. 21:55
 2/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nem fogja tudni senki megmondani ez mitől van, mindenkinek van ilyen terület a testén valahol.
2020. aug. 29. 06:56
 3/5 anonim ***** válasza:
76%
Igen, valószínű hogy az előző életében volt valami. Lehet harc közben mellkason találta egy nyíl...
2020. aug. 29. 06:58
 4/5 anonim ***** válasza:
15%

Elég egy tisztánérző.Nemrég megnéztem egy filmet,amiben az egyik színésznek furcsán "össze volt törve a háta" annak ellenére,hogy látszólag semmi baja nem volt,de egyszerűen átjött az infó.Elég zavaró volt,nemis tudtam koncentrálni a játékára.Amikor jobban ránéztem kiderült,hogy előző életes bűnözőként valahol a vadnyugaton elkapták és lovakkal tiporták agyon..

Egy másik aranyásóként ment fel északra,érezhető rajta a zordabb körülmény,zima a tisztálkodás hiánya,a szerencsepróbálás,vágy a meggazdagodásra ami nem jött be,most pedig milliárdos..

Mostanában azzal játszok,hogy megpróbálom kitalálni ki honnan jött az amerikaiak jópofák..

Az emberek információscsomagokat hordoznak,energialenyomatokat és ezek a traumák nyomot hagynak.

2020. aug. 29. 13:07
 5/5 anonim ***** válasza:
56%
Melanóma, érdemes egy bőrgyógyászt megkeresni
2020. aug. 29. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!