Mért érzem úgy, hogy valaki keres, de nem talál? És mért van az, hogy valami (valaki) megérint, megsimogat, de ha oda nézek, semmi nincs ott?
Ha jó kedvemben vagyok, mert túl érzékeny vagy.
Ha rossz kedvemben, akkor orvos látott már?
#3:
Milyen érdekesek a válaszok. Mennyit elárul rólad :) Nekem eszembe sem jutott a horror verzió, inkább valami titokzatos romantikus vonzódásra tippelek.
Tuti biztos vagyok benne, hogy a kérdező sem horror vonalon mozog :)
Utolsó!
A horror verziót csak példának okáért hoztam fel. De látom összezavartalak vele, javítok és releváns példát hozok fel.
Tehát, ha nem ásná bele magát a spiritualitás ezen ágazataiba ennyire, akkor eszébe se jutna egy ilyen jelenség után azt kérdezni, hogy valaki kapcsolatba akar lépni vele.
Lehet, hogy valaki nagyon hiányzik neked.
Nem biztos, hogy ismert személy.
Maga a hiány is megszemélyesülhet benned... az keres akit keresel az érint meg, aki az űrt betölthetné.
Kedves KovA1963!
Érdekes megközelítés, lehetségesnek tartom. Sőt, a legvalószínűbbnek, köszönöm a válaszodat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!