3 nap és újjá születik a Thérál gyermek, szerintetek hova kell bújni? Hol nem talál meg?
Figyelt kérdés
2013. okt. 24. 18:57
1/6 anonim válasza:
Nem félek egy csecsemőtől. bátor vagyok mint az
oroszlán, de jámbor mint a duká! :D
2/6 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__magia-okkultizmus__4..
Ez a kérdés magasra tette nálam a lécet, de látom te átugrottad.
3/6 anonim válasza:
Szerintem holnap reggel felkel az Érmelléki Kuglófember, megkeres téged, megporcukroz és jól megesz.
Az Érmelléki Kuglófember elől nincs menekvés, megkajálja a thérai gyermeket is!
4/6 anonim válasza:
A Thermál gyermek meleg vízben születik. Szerintem, ha bebújsz a hűtőbe, oda nem mer bemenni, mert megfagyna.
5/6 Farkas András D. válasza:
Uh, én tudom, én tudom, bújj a seggébe, ott soha sem keresne, ha megkérdezi ki vagy, mond, hogy senki, és szúrd ki az egyik szemét, értékelni fogja, odaadja, az arany gyapjut és teleportál Tel Avivba és bemutat egy kecske inkarnációjának, és ha vele kedves vagy, és megcsókolod varanggyá változik és boldogan éltek amíg meg nem hal. :)
6/6 anonim válasza:
én láttam tegnapután az Érmelléki Kuglófembert, elvitte a termál gyermeket és megette!!! Rettenetes volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!