Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Miért csak szenvedés az egész...

Miért csak szenvedés az egész életem? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok es mióta megszülettem azota kb csak szenvedésből áll az életem. Küzdök érte hogy jobb legyen az életem nagyon spirituális is lettem de nem változik semmi. Mindig végig kell néznem hogy masok valósítják meg az álmaimat helyettem ráadasul erölködés nélkül. Olyan könnyen összejönnek nekik a dolgok szerelem, barátságok, pénz, iskola stb. En meg hiaba küzdök kemenyen nem törtenik semmi valtozas vagy ha igen ahogy jött ugy is megy. Nem tudom mit tegyek de mar elfáradtam. Belefáradtam az életbe.

2020. aug. 13. 11:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
#4 És miért bírálod őt ennyire? Ez az ő élete! Mennyire ismered? Szoktál vele beszélgetni?
2020. aug. 14. 00:29
 12/12 anonim ***** válasza:

Szia,

Ebben a kérdésben lehetnek hasznos válaszok, amik segíthetnek ha volna egy kis időd olvasni:

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1006..

2020. aug. 14. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!