Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Minek vagyok itt ebben a...

Minek vagyok itt ebben a világban? És miért megy nekem itt minden nehezen?

Figyelt kérdés
Ha már itt vagyok miért nem kaptam jó képességeket? Semmi nincs amiben jó lennék, sőt minden nehéz. Nekem ehhez nincs türelmem, ehhez az élethez.

2020. júl. 24. 10:59
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert 1 szívatás az egész 😊
2020. júl. 24. 11:06
 2/9 anonim ***** válasza:
56%
Még nem jöttél rá, hogy miben vagy jó.
2020. júl. 24. 11:26
 3/9 anonim ***** válasza:
37%

Cél a halál, értelme maga a küzdelem.

Tehát jólétben élsz,van lakhelyed és ételed!

Kéne egy kis küzdelmi helyzet és éreznéd az élet értelmét.

2020. júl. 24. 12:23
 4/9 A kérdező kommentje:
De annak semmi értelme hogy azért élek hogy küzdjek, az csak kínlódás, sok értelme nincs.
2020. júl. 24. 12:31
 5/9 anonim ***** válasza:
82%

Mert rossz úton jársz.

A túl sok nehézség egyértelmű jele annak, hogy változtatnod kell az életeden, a hozzáállásodon.

2020. júl. 24. 13:18
 6/9 anonim ***** válasza:
66%
Én is ezt érzem, amit a kérdező. Hogyha tényleg változtatni kell valamin, akkor legalább tudná az ember, hogy min. Persze mondani könnyű, hogy változtatni kell.
2020. júl. 24. 23:21
 7/9 anonim ***** válasza:
60%

Változásokat iktass az életedbe biztos van olyan tevékenység amit szívesen csinálsz kezd azzal ha lehet fejleszted és keress olyan tevékenységet ami érdekel.Találd meg önmagad és lépésről lépésre alakítsd ki az életedet csak pozitívan. Optimizmus 10 pontja!

1 Jó szokásokat fogok kialakítani és ezek rabja leszek!2 Szívemben szeretettel köszöntöm a napot !3 Rendületlenül kitartok míg a sikert el nem érem!4 A természet legnagyobb csodája vagyok!5 Ma úgy fogok élni ,mintha ez lenne az utolsó napom !6 Ma úrrá leszek az érzelmeimen!7 Nevetni fogok a világra8 Ma megszázszorozom értékeimet9 Most fogok cselekedni10 imáimban útmutatást kérek

2020. júl. 25. 16:41
 8/9 anonim ***** válasza:
#7 Ez biztosan valami ócska Coelho-s massza.
2020. júl. 26. 00:01
 9/9 anonim ***** válasza:
én is megkérdezném ezt, de tudom a választ: gyáva vagyok Még megölni magam aha xd
2020. aug. 9. 02:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!