A mai világban miért lehet nehezen barátságokat kötni?
Nem csak ebben az országban, de azok közé az országok közé tartozunk, ami nem híres a bizalomról egymás iránt, idegenek iránt. Nem azt mondom, hogy rossz irányba halad a világ, de fateromék idejében még igazi barátságok voltak. 50 éven felül van apu és a gimis barátaival is eljár mai napig beszélgetni, ökörködni, koncertre. Azért ma már ez nagyon ritka sajnos, hiába a szociális médiák, meg a minden hová magammal cipelem telefonok. :c
Szeretnék én is egy ilyen legjobb barátot, amit könnyebb lett volna suliban szerezni, de sajnos nem voltam beilleszkedő típus. :\
Hasonlóképp vagyok, mint Te.
Volt egy nagyszerű baráti köröm, akik most Usától Indiáig mindenfelé magtalálhatóak, sajnos az anyagiak miatt senki nincs már a közelben, akik pedig maradtak, azok, nos, azok csak érdekszövetségesek, én hiába próbálom őszinte és nyitott, bizalmas szintre fejleszteni a barátságokat, nem megy, nekik vannak más "barátaik" akikkel szintén bizonyos érdekek miatt találkoznak.
Én is szeretnék igazi, jó barátságot, ahol meghallgatjuk egymást, minket is és mi is a másikat, és nem csak azért barátkozunk vele, mert ha ló nincs, jó a szamár is.
Aztán ha jön valaki, aki pillanatnyilag jobban passzol, akkor dobjuk az addig akár heti szinten jól működő barátságot. Egy olyat, ahol figyelünk és figyelnek ránk, nincs rivalizálás, sunyiskodás, hanem egyenlő adok-kapok viszony, mindenféléről őszintén beszélgetés, ha kell, kemény de őszinte kritika.
Mennyi idős vagy ha nem titok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!