Miért nem tudok kellő spirituális energiát összegyűjteni, hogy tovább fejlesszem magam?
Hol is kezdjem? Először is mindezidáig szkeptikus voltam, sosem hittem az ezoterikus dolgokban.
Azonban néhány héttel ezelőtt véletlenül le zuhantam a lépcsőről, mert részeg voltam, és nem tudtam stabilizálni az egyensúlyérzékemet.
Bevertem a fejem, de ekkor hirtelen olyan emlékek támadták meg az agyamat, amik nem ebben az életben történtek velem.
Miután visszanyertem az előző életem emlékeit, spirituális energiát akartam a testembe koncentrálni, de egy cseppnyi szellem energiát sem éreztem a környezetemben.
Ekkor rájöttem, hogy nem tudok tovább fejlődni, azonban semmi kedvem feladni. Eldöntöttem, hogy én leszek ennek a mindennek az ura, aki káoszt hoz erre a halandó világra!
*Ekkor rájöttem, hogy nem tudok tovább fejlődni, azonban semmi kedvem feladni. Eldöntöttem, hogy én leszek ennek a mindennek az ura, aki káoszt hoz erre a halandó világra!
Ezek szerint már megkaptad odafentről a tevékenységeid gyümölcsét.
"Azonban néhány héttel ezelőtt véletlenül le zuhantam a lépcsőről, mert részeg voltam"
Igyál többször és járj lépcsőházakba, hátha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!