Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Egyesek miért tudnak emlékezni...

Egyesek miért tudnak emlékezni az előző életükre? Ahogy mások nem? Mint pl. én egyáltalán nem emlékszem.

Figyelt kérdés
Emlékszek néhány ovis jelenetemre (Nagyon szerettem a tejbegrízt, néztük a minimaxot, ovistársam sírt a vakcina miatt) De akkoriban sem emlékeztem előző életemre! Még szellemeket sem láttam élőben. Miért van ez? =(

2020. máj. 27. 23:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
16%
Aki azt mondja, hogy emlékszik, az csak hazudik. Az ilyen ember még önmagát is becsapja.
2020. máj. 28. 14:00
 12/21 anonim ***** válasza:
30%

Hazugság az, amikor valaki szándékosan hamis dolgokat állít.

Ha ő elhiszi, amit mond, akkor az nem hazugság.

2020. máj. 28. 14:48
 13/21 anonim ***** válasza:
96%

Az a jó ha nem emlékszel,

És ne is akaj,

Vannak akik meg tudják nyitni az előző életed dobozát, csak mikor kinyilik olyan dolgok is kijönnrk belőlle ami megbojgathatja jelenlegi életed.

2020. máj. 28. 17:55
 14/21 anonim ***** válasza:
54%

Nem mondtam hogy nekem minden kamu. Annyit mondtam hogy ezek nem bizonyítékok amiket küldtél. Azért mert 1-2 ember állít valamit az még nem bizonyít semmit. Gondlj bele milyen sokan hiszik hogy lapos a föld vagy hogy az 5G tornyok terjesztik a koronavírust. Sokan állítják ugyan azt és mégis végtelen nagy hülyeség mindkettő állítás.

Hát nem tudom hogy ez a cern mivel és hogyan bizonyította hogy nics szellemek, nem hallottam róla. De mivel a jelenlegi tudásunk szerint semmi valós, hiteles tapasztalat, bizonyíték vagy összefüggés nincs szellemekkel kapcsolatban ezért nem lehet kimondani hogy léteznek. És addig ameddig egy dologról az ég világon nem tudunk semmit, mert csak egy feltételezés, addig az az álláspont hogy nem is létezik. Ez addig lesz igaz ameddig valaki bizonyítékot nem ad az ellenkezőjére

2020. máj. 28. 18:27
 15/21 anonim ***** válasza:
83%
Oka van, ha valamire nem emlékszünk. Sok esetben azért nem mert sokkoló az egyén számára. Amikorra már nem lesz különösebben sokkoló, előtör az emlék. Ettől függetlenül léteznek technikák (pl regressziós hipnózis), viszont én nem erőltetném. Vagy nem tudsz mit kezdeni az emlékkel és semleges marad számodra, vagy annyira sokkolni fog, hogy hallucinációnak és meg nem történtnek fogod tekinteni, vagy beleőrülsz a sokkhatásba (utóbbi a ritkább, az énvédő mechanizmusok miatt, utóbbira példa hogy tudat alá kerül az, ami a tudat szintjének sokkoló).
2020. máj. 28. 21:45
 16/21 anonim ***** válasza:
84%
Vagy szomplán csak olyan emlékek jönnek előzö életekből amiket fel tudsz dolgozni. Nem kell ettől félni. Ugyanúgy működik a tudatalattid ezzel kapcsolatban és regresszió közben nem éled át a dolgokat, csak nézed mintha egy mozit néznél. Nem értem mit kell ezen ennyit görcsöoni...
2020. máj. 28. 21:50
 17/21 anonim ***** válasza:
96%
Az előző életekre való visszaemlékezés a legtöbbeknek szörnyű teher volna, ezért felejtünk, önvédelemből. Éppúgy, mint ahogy emberek néha nem képesek visszaemlékezni a meglévő életükben lezajlott korábbi traumatikus eseményekre sem. Gondolj bele, szinte biztos, hogy az előző életeid valamelyikében hatalmas hibákat, bűnöket követtél el. Mondjuk embert öltél vagy szenvedéseket okoztál másoknak. S mivel nem tudsz visszamenni az időben, hogy ezeket visszacsináld, ezzel a bűntudattal kellene együtt élned egész mostani életedben. Ha viszont nagyon jó ember voltál, akkor amiatt kesereghetnél, hogy nem tudsz felérni korábbi önmagadhoz. Legbiztosabb tehát "tiszta lappal" indulni és mindent elfelejteni. S akkor még nem is beszéltünk arról, hogy ha egy kisgyereknek a születésénél fogva azt mondják reggeltől estig, hogy a szüleit Gábornak és Fruzsinának hívják, őt pedig Istvánnak, akkor ezt idővel elhiszi akkor is, ha igazából ő teljesen más nevekre és arcokra emlékszik. Ugyanis a kisgyerek számára a szülők igazság-etalonok. Innentől kezdve butaságnak fogja tartani az emlékeit a korábbi életéből és hogy ne zavarja mindez, inkább elfojtja őket.
2020. máj. 29. 07:18
 18/21 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=MoVo-YdmBbQ

Ez egy dokumentum film pszichológusok is elkísérik a kisgyereket oda ahol előző életében élt.

2020. máj. 31. 08:47
 19/21 anonim ***** válasza:
Szerintem ahhoz, hogy emlékezzen az ember ahhoz nagyon erős érzelmeknek kell lennie, és a család támogatása se mindegy, mert pl. ennél a dokfilmnél látszik, hogy a szülők komolyan veszik a gyereke emlékeit, szerintem ez is fontos hogy később is emlékezzen a gyerek. Jó szülők mert oldani akarták a szomorúságot és a honvágyat a gyerekükben.
2020. máj. 31. 08:49
 20/21 anonim ***** válasza:
Vannak hozzá technikák, hogy emlékezhess. Ha eljön az ideje, tudni fogsz róluk.
2020. jún. 14. 02:14
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!