Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Egyesek miért tudnak emlékezni...

Egyesek miért tudnak emlékezni az előző életükre? Ahogy mások nem? Mint pl. én egyáltalán nem emlékszem.

Figyelt kérdés
Emlékszek néhány ovis jelenetemre (Nagyon szerettem a tejbegrízt, néztük a minimaxot, ovistársam sírt a vakcina miatt) De akkoriban sem emlékeztem előző életemre! Még szellemeket sem láttam élőben. Miért van ez? =(

2020. máj. 27. 23:19
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
75%
Vannak erre technikák amikkel vissza lehet nézni vagy keress valakit aki segit ebben.
2020. máj. 27. 23:45
 2/21 anonim ***** válasza:
17%
Senki sem lát vissza az előző életébe (már ha egyáltalán van ilyen, mivel hogy a reinkarnációt sem támasztja alá semmi). Maximum olyan dolgokra emlékeznek emberek amikről azt hiszik előző életükben történt, de amgúgy meg a mostaniban. Aki ilyet állít az vagy hazudik vagy el van tévedve
2020. máj. 28. 00:33
 3/21 A kérdező kommentje:
És gyerekek akik a háborúról, repcsikről beszéltek?
2020. máj. 28. 00:35
 4/21 anonim ***** válasza:
14%
A kisgyerekeknek baromira élénk a fantáziájuk. Minden félét kitalálnak meg képzelnek, sokszor teljesen összefüggéstelen random dolgokról.
2020. máj. 28. 00:39
 5/21 A kérdező kommentje:
[link] ezzel pl mivan? Vagy pedig ezzel? https://www.youtube.com/watch?v=a-APCgqF6LM
2020. máj. 28. 00:42
 6/21 anonim ***** válasza:
6%
Hát sajnos ezek semmit sem bizonyítanak. Ilyen videót egy előre megírt történettel és ahhoz illő képekkel bárki képes összerakni. Szerintem ha ezek valósak lennének azoknak nagyobb híre ment volna a világban. Azért mert a neten írnak valamit még nem biztos hogy úgy van, főleg hogy baromi sok minden van a neten és nem mindenhol írják ugyan azt kb. semmilyen témában sem. Ameddig hiteles bizonyítékok és hiteles történetek nincsenek erről a dologról, addig nem lehet ezt valósnak tekinteni
2020. máj. 28. 00:51
 7/21 A kérdező kommentje:
Akkor szerinted minden kamu? Még az is, hogy a cern bebizonyította, hogy szellemek nem léteznek?
2020. máj. 28. 00:53
 8/21 anonim ***** válasza:
89%
Hiaba mondod a vaknak, hogy virrad. Ezek létező dolog, ne foglalkozz azokkal akik még nem jutottak el oda, hogy ilyesmivel foglalkozzanak, majd ők is fejlődbek még!
2020. máj. 28. 02:13
 9/21 anonim ***** válasza:
16%
Viccelsz? Én 2 hónapja történt eseményekre nem emlékszem, annyira stresszes az életem!
2020. máj. 28. 05:25
 10/21 anonim ***** válasza:
10%
Mert egyesek hazudnak, mások meg nem.
2020. máj. 28. 05:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!