Milyen kézzel fogható bizonyíték kell a reinkarnációhoz/Istenhez szerintetek?
Figyelt kérdés
Amikor megszületsz/újjászületsz akkor teljesen elfelejteted, hogy mi volt előtte. Túlvilág, másik élet stb... És így jó hogy nem tudod ezeket. Még az első szavadra, és a születésedre sem emlékszel! Nem hogy az előző életedre! Már ha létezik.2020. máj. 23. 23:14
11/31 anonim válasza:
Ha van reinkarnáció akkor azt már a többség megtapasztalta csak nem emlékszik rá. De ha ez így van akkor nem tudjuk hogy megtapasztaltuk tehát olyan mintha nem is tapasztaltuk volna meg. Tehát ugyan ott vagyunk. Az érzelmeket meg ténylegesen megtapasztalja mindenki és épp ezért mind a 7,8 milliórd ember biztosra tudja hogy léteznek ezek az értelmek. Sőt még az állatoknak is vannak érzelmeik tehát itt már sokkal több milliárd példa van. És ezt szerintem vehetjük bizonyítéknak. Az hogy valaki épp egy bizonyos pillanatban mit érez az persze nem mindig bizonyítható de atény hogy vannak érzelmes és hogy milyen érzelmek léteznek az köztudott
12/31 anonim válasza:
Nem érted amit irok. Nem baj! Van olyan személyek, technikák, amikkel, akikkel vissza tudod nézni előző életeidet, pl. Hipnoterapeuták. Ha a többséget érdekelné és megtenné, akkor ez is elfogadott tény lenne. De tojnak rá az emberek "mer az hüoyeség"... a föod meg lapos, a nap meg kering körülötte...
13/31 anonim válasza:
Nem bántásból de ez baromság hogy vissza tudod nézni az életed. Olyan mint a jóslás meg a horoszkóp meg az egyéb ilyen kitalált spirituális mese. Mégis hogy néznéd vissza? Ha létezne ilyen akkor szerinted nem csinálná ezt mindenki és nem foglalkozna ezzel atudomány hogy információt gyűjtsön a múltból?
14/31 anonim válasza:
Nézz utána! Amiről nem tudok, az nem létezik? Elismert dolog a regresszió, hipnoterapeuták(pszichológia témakör), orvosok (is) csinálják!!! Nem értem mit nem értesz. Az emberek nagyrésze úgy áll hozzá mint Te! Már ne vedd sértésnek, de így van.
15/31 A kérdező kommentje:
Érdekes! :)
2020. máj. 24. 18:06
16/31 anonim válasza:
Tegyük fel elismert hivatalos dolog amiről beszélsz. Akkor a reinkarnáció miért nem és mint korábban kérdeztem miért nincs akkor alkalmazva mindenféle körökben? Gondolj bele mennyi mindent meg lehetne tudni a múltról és mennyi mindenre felhasználhatnánk, mégsem tesszük. Miért?
17/31 anonim válasza:
Mert tojnak rá az emberek. Nem tudom. Én kérdezem tőled:te miért nem vagy kíváncsi ilyesmire? Miért nem nézel legalább utána?
18/31 anonim válasza:
Nem hinném hogy tojnának azt emberek egy ilyen nagy dologra ha létezne.
Azért nem nézek utána mert ez is egyértelműen ilyen bemesélős humbuk. Ugyan olyan placebo hatásos dolog lehet maximum mint ez a kézrátételes "kérjük jézust gyógyistsa meg ezt a lelket" dolog. El karsz hinni valamit hiába mutat minden jel a valótlanságára és ezért úgy érzed valós a dolog.
19/31 anonim válasza:
Szóval nem hiszel benne, ez a válaszod. Okés. Elfogadom. Én nem beszéllek rá semmire. Akkor tudod a kérdésedre a vàlaszt, nem hisznek benne az emberek.
20/31 anonim válasza:
Ha logikusan gondolkozik az ember akkor ilyen nagy méretű kijelentéseket mint a reinkarnáció meg a többi amit írál, csak akkor hisz el ha bármi minimális bizonyítékot fel tudnak rá mutatni. Régen jogosan nem hitték el az emberek hogy a föld nem lapos, ezért kaptak rá egy bizonyítékot és utána el is hitték. Az egy dolog hogy elhiszem hogyha valaki azt mondja nekem hogy szomorú vagy éhes de ilyen nagy dolgokat csak bizonyíték mellett szbadna elhinni normális esetben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!