Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Reinkarnáció vagy véletlen...

Reinkarnáció vagy véletlen egybeesés?

Figyelt kérdés

Sokat gondolkodtam mielőtt elhatároztam gondolatomat megosztom itt és remélem nem fogjátok azonnal elvetni hanem érdekesnek fogjátok találni.

Szeretem a történelmet. Sokat olvasok történelmi könyveket. Egyszer észrevettem valami érdekeset de még nem gondolkoztam el rajta csak nyolcadik után jóval. E három történelmi személy körül töprengtem el:

Julius Caesar [link]

Bonaparte Napóleon [link]

Adolf Hitler [link]

Elsőnek az ugrott be mekkora hadvezérek voltak.

Másodszor az mindegyik életében sorsfordító esemény játszódott le külföldön tartózkodásuk alatt, ezt értem úgy hogy Caesar Galliában harcolt és ott is szerezte hírnevét

Napóleon Franciaországban lett nagy ember, hisz tudjuk Korzikán született mi akkor nem volt Franciaország része.

Hitler Németországban lett nagy ember. Ő maga az Osztrák Magyar Monarchia szülötte volt. Kis túlzással azt is mondhatnánk hogy földink.

A másik mit észrevettem mint hasonlóság, hogy mind a három ember a kor gyűlölt vezetője volt. Mi sem bizonyítja hogy mind a hármat eltakarították az útból ha már nem volt szűkség rájuk.

Mind a hárman gyűlölet és imádat tárgya volt.

Aztán eszembe jutott: Mi van akkor ha Caesar halálakor lelke kitörve testéből várt míg a számára legmegfelelőbb testet meg nem találja. És meg is találta mikor megszületett Napóleon. (Egyébként minden gyerek felsír születéskor tudjátok miért? Azért mert lélek száll belé)

Franciaország az ókori Gallia területén található. Ez a hely Caesar számára kedves ezért is választotta Napóleont.

Napóleon bukása és halála után Lelke kitört. Várt míg meg nem találta új otthonát egy Braun-Braunban született kisgyerekében, Adolf Hitlerében. Napóleon lelke még tombolt hogy elvesztett mindent ezért is irányította az ifjú Hitlert fejezze be mit Napóleon elkezdett. Hitler számára kezdet volt. Lerohanta Lengyelországot. Oroszország ellen ment. Elbukta ugyanúgy mint Napóleon.Azért mert Napóleon lelkei múltja túl erős volt. Hitler bukása és öngyilkossága után Lelke szabad lett és várja míg testet nem talál.

Mit gondoltok? Kicsit meredek? Lehet de szerintem nem véletlen az összefüggés.

2010. júl. 29. 08:00
1 2
 11/13 anonim válasza:
Nagyon érdekes amit írkáltok. Rendkívűl érdekel ez a téma. Szerintem lehetséges, de sok mindent nem tudunk.. és nem is fogunk megtudni.
2010. szept. 7. 22:17
 12/13 anonim ***** válasza:

Érdekes!

„Napóleon 1780-ban született, Hitler 1889-ben. Pontosan 129 év múltán.

A francia forradalom 1789-ben tört ki, a német forradalom 1918-ban. Pontosan 129 év múltán.

Napóleon hatalomra jutott 1804-ben, Hitler 1933-ban. Pontosan 129 év múltán.

Napóleon bevonult Bécsbe 1809-ben, Hitler 1936-ban.

Pontosan 129 év múltán.

Napóleon betört Oroszországba 1812-ben, Hitler 1941-ben.

Pontosan 129 év múltán.

Napóleon kapitulált 1816-ban, Hitler 1945-ben.

Pontosan 129 év múltán.

Ezenkívül:

Napóleon 29 éves volt, mikor kitört a francia forradalom, Hitler is

29 éves volt, amikor kirobbant a német forradalom.

Mindkettő negyvennégy éves korában jutott hatalomra.

Mindkettő 49 évesen vonult be Bécsbe.

Mindkettő 52 éves volt, amikor megtámadta Oroszországot.

Mindkettő 56 éves volt, amikor kapitulált.”

2012. szept. 25. 10:18
 13/13 LeonBlack válasza:
Ezt kikérem magamnak! Semmi közöm a Hitler nevű féreghez, aki legjobb tudomásom szerint néger nőként született újra...:D Én meg munkás vagyok és nem tudok előbbre lépni, így jártam...A lelki fejlődés az élet értelme.
2014. febr. 3. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!