Ha egy kapcsolat karmikus, azt mindkét fél érzékeli?
Figyelt kérdés
Vagy lehet olyan is, hogy csak az egyikük?2020. febr. 20. 09:15
2/10 anonim válasza:
Szerintem sok múlik azon, melyik fél mennyire tudatos.
Sőt, már olyan példát is láttam, hogy egy kívülálló, harmadik személynek esik csak ez le.
3/10 anonim válasza:
Ne kövezzetek meg, de: kérlek, térj vissza a realitás talajára és hagyd másokra a nagy "karmikus csalódásokat".
5/10 anonim válasza:
Másodiknak igaza van, függ a tudatossági szinttől. Valamint lehetnek olyan érzéseid, mintha rég ismernéd stb. Esetleg érdekesen találkoztatok, "sorsszerűen". DE! A karmikus kapcsolatok nem feltétlenül pár/szerelmi kapcsolatok, sőt nagyon sokszor nem azok! Gyermek-szülő, főnök-beosztott, orvos-beteg, tehát sokszor nem egyenrangú, hanem alá-felé rendeltségi viszony, hiszen így van mód rá, hogy annak, aki hatalmi helyzetben van ledolgozza a hozott tartozást, a karmát. Szerelmi viszonyként pedig sokszor rendkívül terhelt, sok szenvedéssel járó, vagy se veled-se nélküled kapcsolatok. Tanulnod kell belőle ebben az életedben, ez a feladatod. Hogy fejlődhess. Ha gondolod írok saját példát. Ne dőlj be mindennek! Sokan félremagyarázzák, ez alapból nem jelent semmit, pláne nem a rózsaszín boldogan éltek, míg megnem-et. :) Tanulnod kell és fejlődnöd, azt jelenti, ezért dobta eléd az Univerzum, azért vonzottad be, mert szintet kell lépned úgy látszik. Vagy most vagy olyan helyzetben, hogy törlessz.
6/10 anonim válasza:
Mindkettő nagyobb hatást tudhatna magáénak, de lássuk be e világban az esetek közel 100%ában egyik sem tudja.
7/10 anonim válasza:
Néha igen, létezhet ilyen: ritka, de van, csak mindkét félnek eléggé érzékenynek kell lennie ezen dolgok felé.
8/10 anonim válasza:
Az hogy te "érzékeled" az nem kérdés - hogy a partnered... nos nem vagyunk gondolatolvasók, tuti tippet adok neked: kérdezd meg tőle :) Nincs olyan ember rajta kívül aki meg tudja mondani mit érez, hiába vársz tőlünk bizonyosságot a saját bizonytalanságodra.
9/10 anonim válasza:
A Karma előző élete(i)d tetteinek okozata.
Ha valaki azt állítja, ismeri Karmáját, akkor azt is, hogy mit csinált előző életeiben jól, vagy rosszul.
A mostani kapcsolat tehát lehet a te büntetésed, míg másiknak jutalom.Karmikus kapcsolatban nem kell a két fél érzéseinek egyeznie - lásd: fentiek.
10/10 A kérdező kommentje:
#8: természetesen megkérdeztem tőle, onnan tudom, hogy ő nem érez semmi "furcsát" (a karmaban meg ilyesmikben ő nem hisz)
2020. márc. 9. 14:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!