Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Nektek mondott már nagyon...

Nektek mondott már nagyon furcsa dolgokat kisgyerek? Ha igen, mi volt az?

Figyelt kérdés
Egy cikkben olvastam,hogy volt akinek azt mondta,hogy remélni most 23 éves koránál tovább fog élni,mert legutóbb 23 éves volt,amikor a mennybe került. Vagy olvastam olyat is,hogy a gyerek azt mondta a nagyinak,hogy az anyukája nem fog hazamenni,mert csúnya baleset történt vele,aztán a nő balesetet szenvedett,és kórházba került. Veletek volt hasonló??

2020. jan. 5. 11:56
 1/10 anonim ***** válasza:
18%

Nem szoktam kis gyerekekkel kommnukálni, de úgy emberekkel sem általában.

Egyébként meg mi van akkor , ha ezt mondta?

Te miért nem mondtál ilyen ökörségeket?

2020. jan. 5. 15:39
 2/10 anonim válasza:
100%
Anyukám mesélte, hogy pár évesen (1-2) azt mondtam neki, hogy meghalt a fiam. Ez elalvás után volt. 24/L
2020. jan. 5. 16:07
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Tőlem a 3 éves unokám kérdezte, miért éppen a nagyanyjukat vettem el. (Már neki is furcsa volt!)
2020. jan. 5. 17:48
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

5 évesen elmeséltem anyámnak alvás előtt részletesen, hogy útáltam katona lenni és én soha nem. Lőttem le senkit de engem mégis lelőttek.

Máig emlegeti.

2020. jan. 5. 18:18
 5/10 anonim ***** válasza:
80%
#3.😂😂
2020. jan. 5. 18:19
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem emlékszem más gyerektől fura szövegre, de arra emlékszem, lehettem vagy 6 éves, mikor anyámmal utaztunk haza busszal és egy ismerős bácsi kedvesen köszönt, hogy "milyen aranyos kislány" erre én dühöngve kioktattam, hogy én nem vagyok kislány, én már 18 éves vagyok :D
2020. jan. 5. 18:32
 7/10 anonim ***** válasza:
84%
Nagyon sok bizonyíték van arra, hogy kisgyerekek gyakran olyan valóban megtörtént dolgokra, eseményekre emlékeznek meglepő pontossággal, amelyekre elvileg ebből az életükből semmiképp nem emlékezhetnének, mert ilyen tapaszatalatuk sosem volt és senki nem mondhatta el őket nekik. Kisgyermekkorban kimondottan gyakoriak a reinkarnációs emlékfoszlányok. Később a gyerekek általában megtanulják elfojtani ezeket az emlékfoszlányokat, mert zavaróak számukra, nem illeszkednek a világképbe.
2020. jan. 5. 19:02
 8/10 anonim válasza:
100%

Nekem nem mondott még semmi furát senki, de én egyszer mondtam anyának.

Mentünk osztálykirándulásra Ópusztaszerre talán harmadikos lehettem és van ott bent egy olyan térkép, ami a szegedi árvizet szemlélteti, ha jól emlékszek. Én végig mondtam anyának, hogy nem akarok oda bemenni, mert én már láttam ezt csomószor régebben, (ami persze lehetetlen) elmondtam neki, hogy a térképen mutatja a víz folyási irányát is kékkel. Persze így volt minden aztán kérdezgetett hogy honnan tudtam ezeket, de csak annyit tudtam mondani hogy én ezt régebben már voltam itt. Néha feljön a téma a mai napig, de ugyanúgy nem tudok rá választ adni, hogy mi történt akkor.

2020. jan. 5. 19:41
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
A mamám halála után anyáék beszélgettek a halálesetről a testvérem lánya jelenlétében, aki 4 éves volt. Szomorúak voltak és sírtak. A kislány azt mondta, hogy ne sírjanak, ha majd picike lesz a mama, ő majd megdajkálja, mert ott lesz majd az ő hasában.
2020. jan. 9. 20:44
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Igen, nekem egyszer azt mondta az akkor 4 éves lányom, hogy régen, amikor felnőtt néni volt és ő volt az én anyukám, sokat járt kórházba mert fájt a cicije és nem volt haja sem.

Én ebből azt következtettem ki, hogy valószínűleg mellrákja lehetett. Azóta nem említett semmi furcsát és már erre az esetre sem emlékszik.

2020. febr. 4. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!