Mit tudtok ezekről a lényekről?
Sátán, Lucifer, Melek Taus, Enki.
Sokan ezt a 4 lényt ugyan egynek tartják.
Tudjátok van ez az elmélet, hogy a szanszkritban a sátán azt jelenti örök igaszság.
A héberben azt jelenti ellenség, az óhéber megegyezik a föníciai abc vel amiből a szanszkrit is származik. Tehát direkt feketítették be ezt a szót.
Marduk.
Van egy elmélet, miszerint ezek a lények hús-vér lények akik magasabb dimenzióban vannak, egy alacsonyabb denzitásban, példának okáért, Lucifer a Vénuszról, egy egy magasabb dimenzióból.
Allítólag, mi a szamszárában a legalacsonyabb szinten vagyunk.
Mit tudtok Szodomáról és Gomorráról, kik harcoltak kikkel, milyen tömegpusztító fegyvert használtak?
Reptilián-zsidó gyökerek hogy jönnek ide?
Nekem nem tetszik az az elv, hogy jahve egy al-al-logosz, aki csak a földi teremtésért felelős.
Ő túl gonosz ahhoz, hogy így fogjuk fel. Ez badarság. Na még azt elhiszem, hogy Luci a 6. dimenzióból jött, az még hihetőbb.
Hát, én csak annyit mondhatok neked, hogy ha igazán mindent tudni szeretnél és szeretnéd, hogy összeálljon benned is a kép, akkor van egy jó könyv, ami minden kérdésedre megadja a választ, én ezt ajánlom: David Icke - Emberi faj emelkedj fel.
Mindent megmagyaráz!
Persze, csak azoknak érthető, akik már ébren vannak/ébredők és akik értették azt is, hogy miről szól a Mátrix c. film valójában....
A többiek még nem állnak rá készen.
Jó olvasgatást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!