Mit tudtok ezekről a lényekről?
Sátán, Lucifer, Melek Taus, Enki.
Sokan ezt a 4 lényt ugyan egynek tartják.
Tudjátok van ez az elmélet, hogy a szanszkritban a sátán azt jelenti örök igaszság.
A héberben azt jelenti ellenség, az óhéber megegyezik a föníciai abc vel amiből a szanszkrit is származik. Tehát direkt feketítették be ezt a szót.
Marduk.
Van egy elmélet, miszerint ezek a lények hús-vér lények akik magasabb dimenzióban vannak, egy alacsonyabb denzitásban, példának okáért, Lucifer a Vénuszról, egy egy magasabb dimenzióból.
Allítólag, mi a szamszárában a legalacsonyabb szinten vagyunk.
Mit tudtok Szodomáról és Gomorráról, kik harcoltak kikkel, milyen tömegpusztító fegyvert használtak?
Reptilián-zsidó gyökerek hogy jönnek ide?
Enki az sumer, állítólág nibirui. Állítólag, voltak valami annunakik is.
Hogy jön ez Luciferhez? Meg a zsidóreptilián génekhez?
én is csak ennyit tudok.
Talán annyi, hogy eleinte a sátánt és Lucifert nem azonosították. Lucifer (fény hozó) ark. neve Helél ben-shachar (a ragyogó hajnal fia), a név a Vénusz bolygóra utal, mint hajnal csillag
Enkiről már olvastam meglepő, történet...elgondolkoztatott.
Melek Tausról eddig nem hallottam, valamint a sátán szanszkrit értelmét sem.
De bárhogy is nézem, nem tudom köztük észre venni a párhuzamot...
A kezdetekben a fény az igazság hírnökei, hozói, majd tabutémává válnak, minden nativitás megtestesítőivé...(nekem csak a sátán szó jelenésével vannak gondjaim)
Marduk?
Szodoma és Gomora...rég volt, hol találom meg a Bibliában? vagy film?
Az utolsó kérdésben meg nem hiszek. Őszintén nem tartom annyira rendkívül magasztosnak a fajunkat (az Embert), hogy több dimenziós lények vagy más bolygókról származó fajok szórakozzanak vele...Bár a Bolygó amin élünk fantasztikus, de az sem ok ezekre a feltételezésekre...Felteszek egy őszinte kérdést, ha te megtehetnéd megtennéd? Én nem, viszont roppant jó cél közönség az ujjal mutogatásra. (Előre is bocs miatta) "Nem én bsztam el, hanem ő!" Azaz nem enm a mi hibáink sorozata vezetett oda ahova, hanem egy külső erő miatt. Keressük a kifogást, hogy mi miért vagyunk különbek.
egyes hangokat hallanak. Azért rosszak a jegyek, mert idejétmúlt az oktatás. A főnök, a munkatárs idióta. És amúgy is a "rendszer" hibája az, hogy nekem szr...(legalábbis ez gyakran előfordul) és ez a véleményem az egész UFO-s, idegenes, összeesküvéses elméletre. Kifogás arra, hogy jobbnak s többnek érezzük magunk.
Persze nem zárom ki hogy van élet a földön kívül s, hogy vannak összeesküvések csak azok nem földön túliak. az alieneknek meg van jobb dolguk mint velünk szórakozni...
Lucifer: a gyakori kérdéseken szokik tevékenykedni a zseniális válaszaival.
A többi meg maraduk nibiru sumérok meg egyébb világvégés dolog
Egyes feltélezések szerint Bál=a sumér En lil el. Aki elméletileg egy távoli bolygóról származik nibiru. A bibliában Bál peornak, beelzebubnak jelenik meg.
Amint tudjuk a bibliát óhéberül írták, ami végülis a szanszkritből van(föníciai abc=óhéber). Plusz még Bál meg jelenik Salamon zsidó király kis kulcsaiban, mint démon vezér.
A történet az, hogy Salamon ezeket a lényeket megidézte, meg kényszerítette ilyen olyan dolgokra.
Ez állítólag összefüggésben van Salamon templomának elhelyezkedésével, állítólag egy energiaközpontra van építve. Ezért védhette magát Salamon körökkel. Ezért pusztították el a templomot és ezért akarják újraépíteni a zsidók.
Ezeket a lényeket a muszlimok Dzsinneknek nevezik. Nincs fizikai testük, viszont ugyanúgy esznek, isznak és szaporodnak.
A dzsinn ben nincs meg az a negatív értelem mint a démonban. Egy szabad akarattal rendelkező lény.
Valszeg a keresztények a görögöktől vették ahol a daimon szót. Görögül istent jelent, negatív jelentés nélkül.
Dzsinn=daimon=démon
A démon negatív jelentéstartalmát valszeg a keresztények adták hozzá, mert nem tudták elfogadni, a görögök többistenhitét. Végülis őnekik minden negatív ami nem keresztény és gonosz.
Ettől függetlenül nem értem, hogy egy alacsonyabb denzitású lényt hogy lehet kényszeríteni.
Ebből a szempontból Beelzebub, nem gonosz, hanem egy felemelkedett lény egy magasabb dimenzióból, magasabb technológiával, fejlettséggel, aki kilépett a szamszárából az ősidőkben, akit reptilián programmal bemocskoltak.
A biblia azt írja, hogy harc folyik a mennyben(az űrben?) a démonok és Isten között. Végülis ezek a fajok egymás halálos ellenségei.
én ezekben a bolygók közti utazgatásokban nehezen hiszek, feleslegesnek tartom, minek?
Baál története, szomorú de vissza vszzatérő 'eposz'. Asszem Isthar az alvilágban történet áldozata Baál.
A nevek hasonlósága nálam is kérdéseket ébresztett. De Baál elvileg egy tengeri istenség volt.
A legtöbb templom ilyen csomópontokra épült, ha nem mind.
Salamon meg ha úgy vesszük földi energiákra gyakorolt hatást...
"hogy egy alacsonyabb denzitású lényt hogy lehet kényszeríteni"? van házi állatod, befolyásolt már reklám, mert úgy kell, ráhatással, meggyőzéssel, de hatásosabb kérni és a kölcsönös haszon megtalálása (pl az állat teljesíti a parancsot és kap jutalomfalatot, dolgozol kifizetnek)
De nem értem miért gondolja azt bárki, hogy egy természeti hatás Istenített és megszemélyesített alakja, pl: Zeus a villámok istene, vagy Posseidon A tengerek viharos, haragos istene, vagy Istar a szeszélyes tengeristennő, egy vadidegen bolygón él, heverészik és a fényévekkel távolabbra eső légypiszok zavarja...Minek foglalkoztatna bárkit egy fényévekkel távolabb lakott bolygójának az erkölcsi, politikai, technológiai fejlődése és etnikuma, entitása. Kit?
Ezek természeti jelenségek felmagasztalt és Istenített alakja, lehet egykor élt emberek tulajdon jegyeihez hasonlóak, de Földi az Istenit.
Még a végén kiderül, hogy a földi mogyorót a Szaturnuszon fedezték fel 8 fényévvel ezelőtt a mammalián faj, majd évmilliókkal később honosították a bolygón de csak az utóbbi 200 millió évben sikerült letelepedniük rajta.
(megjegyezném ha azt mondod valakire -Dik az gyík!- az nem jelenti hogy egy másik humanoid faj tagja. Bizonyos kisebbségekre jelzőkén volt a gyík, a hüllő és a kígyó kifejezés...szúszó mászó szó)
hüllő - reptile, reptilian
csúszómászó - reptile, groveller, crawler, repent, snake
Így lesz a gúnynévből, egy veszélyes kozmikus humanoid ellenség (a sátán), minden rossz maga.... Mint korábban is mondtam, kifogás.
Önhibáink fátyla,
KIFOGÁS, a fszságra.
Használj fordítót és keress magyarázatot, ma már sok mindenre van! Ezeknek meg jobb mélyebben utánanézni.
A legtöbb mitikus lény, legyen az Istenség, angyal, ördög vagy démon, nem nevezhetőek igazán rossznak vagy jónak, mind magába foglal egy egy emberi vagy természeti tulajdonságot.
Például jó ha süt a Nap, de ha sokat süt szárazság lesz. Jó ha van eső, vagy a víz időnként kiönt, javítja a táptalajt, segíti a növényzetet, de a pusztító ár már nem annyira. Lehetünk boldogok a sikereinkért vagy akár máséért de ott lesz egy kis irigység egy kis sóvárgás, ez bűn, nem hiszem. A rossz az a mértéktelenség a túl kevés és a túl sok, ha nincsenek közel egyensúlyban a dolgok, na az, az a bűn. Ha tettlegessé válik, nekem nem jó, neki se legyen, nekem nincs neki miért van...stb. baj ha nem süt, nem esik és nem fúj, de baj ha csak süt, csak esik és csak fúj... ezeket személyesítette meg az ó világ ezeket Istenítette és magasztalta, jóban-rosszban, hol ezért hol azért.
Ma már elvileg okosabbal vagyunk, csak olybá tűnik a 'minél?' az elhanyagolható részletté vált. Nem vizsgáljuk sőt nem is akarjuk tudni, hogy akkor hogyan is szemlélték a világot s mit is jelképetek a pogány Istenek, helyet kijelentjük hogy egy idegen faj szelíd zászlósai egy messzi messzi galaxisban, mert mi már jobban tudjuk, a 'minél?'...Valóban bolond idők voltak, és az a sötét középkor... felháborító, még jó, hogy tudjuk.
tisztelet a kivételnek!
Utolsónak, amit Salamon tett ezekkel a lényekkel az nem kölcsönös megegyezés volt. Az kényszerítés volt, nem munka pénzért(inkább ingyen munka), ne feledjük.
Alacsonyabb denzitás alatt azt értem, hogy olyan lények akiknek nincs sűrű 3D s fizikai testük.
Az ártó szándékúak entitások.
Az entitásoknak gyakran szüksége van egy gazda testre amiből nyerik az energiát, ami nem azt jelenti, hogy benne van, hanem leszívja az energiáját.
De van, hogy hiába próbálkoznak, mert van olyan ember, aki annyira tiszta lelkileg, hogy képtelenek bármit is tenni ellene.
A jók extradimenzionális lények. Az ő energiájuk végtelen, és ugye jók, tehát nem is akarnának ártani senkinek.
Én az ártó típusúakat entitásoknak nevezem, tök mindegy honnan jöttek.
Nem ugyanaz!
Amúgy meg a Biblia egy összeollózott cucc, én amúgy ateista vagyok.
Értelmesebb lenne inkább az embereknek a környezetük és a természet védelmével foglalkozni, mint, hogy régi összeollózott könyvön gondolkodni.
Előző voltam!
Sátán a negatív szimbóluma.
Lucifer egy 6. síkban diplomázott lélekcsoport, aki visszajöttek ide, kisegéteni a földi népet, mert jhve nem végzett vmi kitűnő munkát. (Én szenély szerint ezt a szintű katalizátor biztisítást keménynek tartanám, ha nem tudnám, hogy egy kis semmi vagyok az ő bölcsességükhöz képest.)
Melek taus, és enki neveket most hallom előszőr.
Ui:denuitás helyett használd a sűrűség kifejezést, érthetőbb a közembernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!