Lehet hogy volt előző életem? Emlékem a leírásban.
Arra emlékszem, hogy világos barna ruhába felmásztam egy létrán több ilyen ruhás ember után, de mögöttem is voltak nem kevesen. A környezet:
Kisseb nagyobb vizes kráterek voltak amiket ágyúk rakétái okozhattak. Egyszer bebújtam egy ilyen kráter alá mert féltem hogy lelőnek. Ellenem szürke ruhás erőteljesen beszélő emberek voltak, akik valamilyen géppuskával lőttek minket. Egy ilyen szürke ruhás ember egyszer rám kiabált valamilyen nyelven. A géppuskás embert lelőttem, de akkor felrobbant valami tőlem nem messze. Majd egy társam azt kiabálta "pítőr! Dont muv! Vagy valami ilyesmit majd ez a társam fedezékbe bújt. És mikor lőni akartam akkor láttam, hogy egy szürke ruhás ember rám célzott majd lőtt, és a golyó úgy pattant, hogy megsebesített, és egy társam azt kiabálta: pítőr pítőr!
Úgy tudom hogy az első világháború idelyén az angolok barna ruhába voltak, a németek szürkében. Szerintetek egy angol katona voltam előző életemben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!