Ha az angyalokat arra kérem hogy (leírásban)?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk azt kérem hogy küdlje el vagy ő maga jöjjön el ebben vagy a jövőhónapban a külső-belső ideálom ként, szeressük egymást és éljünk boldogan a halálig, ezt a kérést képes teljesíteni? Tudom hogy bármikor kérhetem őket mert segítenek,és csak ez az egy önző kérésem van hozzájuk.
Elnézést ha bolond kérés
2018. máj. 8. 21:04
2/16 anonim válasza:
Ami önzésből jön azt nem teljesítik.
5/16 anonim válasza:
A zárt osztályon is van internet...
6/16 anonim válasza:
Ha az angyalokat arra kérem hogy ? Ezt az angyaloknak címezd, ne itt a gyikon dicsekedj az ovis mentalitásoddal.
7/16 anonim válasza:
Halálig? Tehát ha menten agyoncsap, akkor kérés teljesitve?
8/16 anonim válasza:
"szeressük egymást és éljünk boldogan a halálig, ezt a kérést képes teljesíteni?"
Ezt a kérést te és a szerelmed képes teljesíteni. Hajrá!
9/16 anonim válasza:
Nem tudom... Szerintem az angyalok nem szexelnek, tojással szaporodnak. De, ha te egy "plátói" kapcsolatot akarsz egy cölibátus angyallal csak nyugodtan. Mellesleg a legtöbb angyal férfi, mármint a Biblia szerint. Azt is hallottam, hogy mindegyik Eunuk, azért rossz férfi angyalnak lenni.
10/16 anonim válasza:
Kivègez😂 csak nehogy ti is ennyire kètsègbe legyetek esve 40 felett szinglikènt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!