Szerintetek aki meghal, megtudja mit gondol (t) unk róla?
Úgy értem, ha rosszat gondoltunk valakiről, halálakor megtudja vajon?
Ez annak kapcsán jutott eszembe, hogy volt egy jóbarátom, de úgy sejtettem, valamiben nem mondott igazat, egy reggel vele álmodtam, az álomban kiderült a hazugság, kiborult a bili, délelőtt megtudtam, hogy meghalt (kb. akkor amikor álmodtam vele). Olyan mintha akkor megmutatta volna, hogy igen, igazam volt, de ez csak úgy lehetséges, ha tudta, hogy sejtem az igazat.
a gondolataid a tieid, egyetlen egy valami tudhatja rajtad kívül. :) Viszont az el fog veled számoltatni, ha rosszindulatú vagy...készülj. :) De ennek a dolognak nem az a célja, hogy szenvedj, hanem az, hogy felismerd...hibáztál/tévedtél. :)
Viszont létezik telepátia is, s lehetséges az ismerősöd indította ezt el, mert a lelkét zavarta, hogy nem adott neked igazat, ezért a halála pillanata előtt megjelent neked, és bevallotta, hogy tévedett. Ha ébren lettél volna, akkor hallucinációként jelent volna meg. Tehát az ismerősöd jól tette, és megbánta pontosan a halála pillanatába, amikor nem késő...egyszerűen a lelkiismerete tette nem hagyta így eltávozni. :)
üdv
25/F
A helyzet az,hogy aki meghal,már nem tud sem önmagáról sem másokról és teljes egészében megszűnik létezni nincsenek gondolatai,érzései,és nincsen hatása senkire.
Ha van Bibliád felolvashatnád a következő Bibliaverseket és meggyőződhetsz róla.
Prédikátor könyve 9.fejezet,7,8.versek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!