Hisztek abban hogy mindennek oka van és semmi sem véletlen?
Az ok, hogy a Joiste neha megviccel es olyankor Nemolyanjoisten - legalabb is nekem.
Masnak meg ponty jo!!
A földet én egy tesztpályának tekintem, ahol azt az utat amit magamnak választottam, amit magam terveztem még odafönt azt itt most végig járom. Sok lecke van, és időnként nem is értem miért kaptam meg azt éppen, de a legtöbbet mindig a pofonokból tanultam, nehéz beismerni de tényleg így van.
A dolgok nagy része biztosan előre ledefiniált, kisebb része pedig nem. Életemben történtek olyan események amiknek a bekövetkezéséhez 5-6 dolog együttállása is szűkséges volt, és olykor úgy éreztem magamat mint egy színdarabban lennék ahol minden szereplő az adott pillanatban ott volt és elvégezte a dolgát, majd tovább állt. Voltak olyan események amiket meg 2 héttel korábban már álomban megkaptam, szóval lehetne sorolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!