Vannak nagyon jó könyvek melyeket érdemes elolvasnod. Szerintem nagyon jó Richard Webster:Az auralátás gyakorlata c. könyv.A neten is fent van, letölthető.Üdv.
2010. júl. 21. 20:25
13/17 anonim válasza:
Szerintem a legegyszerűbb módszer, ha a tükör elé állsz és körberajzolod magad pl. egy rúzzsal és mindig mikor tükörbe nézel csak a körülrajzolt részben nézd magad, /le is takarhatod a külső részeket/ Biztos lehetsz benne egy idő az az érzésed támad, hogy nem láttod magad rendesen -szóval a kételkedők is próbálják ki-!
2010. júl. 23. 14:57
14/17 anonim válasza:
Nagyon sok időbe telik h elsajátítsd én már egy éve próbálgatom és még csak egyszer láttam az egyik barátnőm feje körül pirosas rózsaszínt láttam de rondán nézett rám utánna ezért amikor épp nem volt körülötte egy barátom sem megkérdeztem h miért nézett rám olyan rondán erre ő azt mondta h azért mert a srác aki tetszett neki /és akivel én ráadásul baromi jóban vagyok/ ott ült mellettem és egyszer megölelt /ami + tök hülyeség mert csak baráti volt/ utánna amikor haza értem rákerestem a pirosasrózsaszínes aurára /mert olyan láttam rajta/ és olyan durva voltmert a legtöbb találat a féltékenységre utalt elősször azt hittem elájulok örömömben de megúsztam ☺☻
Úgy hogy szerintem csak próbálkozzatok mert énis csak azért próbáltam meg mert az egyik haverom látja és nem hazudik mert már volt vele olyan h előre tudott dolgokat.
2010. júl. 27. 13:41
15/17 anonim válasza:
Az aura meg amúgyis a körülöttünk levő energia /Az előző/
2010. júl. 27. 13:43
16/17 anonim válasza:
csavarsz egy vicces cigit, elszívod és nézed a tükröt.
2010. júl. 27. 14:55
17/17 anonim válasza:
unokatesóm isztályátrsai állítólag látják az aurákat meg őket tanítják is erre állítólag
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!