Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Vajon mit látott rajtam a...

Vajon mit látott rajtam a kisbaba?

Figyelt kérdés
Múlthét végén,egy étteremben ebédeltünk,szemben a két gyerkőcöm ült velem,a férjem mellettem,de ő épp ne mvolt ott mikor történt.Szóval a gyerkőceim mögött,nekik háttal,szintén egy család ebédelt,egy kb. 7-8 hónapos kisbabával.Mikor az anyuka a kezébe vette a kicsit,így pont szembe került velem.Először megnézte a fiúkat,majd rámnézett.És egyszer csak elkezdett gurgulázva nevetni,majd abbahagyta,és pár másodperc múlva megint.Még az anyukája is megkérdezte hogy neked meg mi olyan vicces? És azthitte az én gyerkőceimen nevet.De a csöpp rám nézett,és nem a szemembe,hanem csak úgy rám.Aznap hozzáteszem nagyon rossz kedvem volt,és szomorú is voltam,mondjuk az étteremben ez már múlóban volt.Vajon mit láthatott?
2019. aug. 23. 14:52
 1/6 anonim ***** válasza:
66%
Ez most egy komoly kérdés? Ezotéria? Gyerekeid vannak! A babák hajlamosan hosszasan nézni valakit, ránevetni, kíváncsian szemlélni a nekik tetsző/nem tetsző személyt.
2019. aug. 23. 14:59
 2/6 A kérdező kommentje:
De akkor miért ne ma gyerekre nevetett,sokkal hamarabb nevetnek rá egy másik gyerekre mint egy felnőttre.Ráadásul neki sem volt túl jó kedve,nagyon meleg volt és szakadt mindenkiről a víz,ő is nyűgös volt,azért is vette a kezébe az anyukája.Éreztem hogy néz valamit rajtam,vagy lát,nem tudom másképp mondani,nem a szemembe nézett,hanem csak úgy rám.És ha csak egyszer,akkor oké,de aztán abbahagyta,és pár másodpercnyi nézés után ismét nevetett,majd ismét elkomorodott...Nem akarok semmit bele látni,de nagyon fura volt az egész.
2019. aug. 23. 15:12
 3/6 anonim ***** válasza:
83%
Ezt így ennyiből elég nehéz megmondani, lehet, hogy tényleg látott rajtad valamit, de az is lehet, hogy csak tetszett neki valami pl. a ruhádon.
2019. aug. 23. 17:32
 4/6 anonim ***** válasza:
67%

Semmit.

Most azt akarod hallani, hogy valami angyal vagy vagy mi?

Nem jelent semmit.

2019. aug. 23. 22:20
 5/6 anonim ***** válasza:
40%

A gyerekek látnak dolgokat, én is hasonlóan szoktam járni ha csecsemővel találkozok, vagy kirötyögnek vagy meglepődve bámulnak...ha ideges vagyok 10 m körzetbe mind sírva fakad azonos légtérben. (ilyen 1x volt szóval nem tudom)

Ők ilyenek, lehet az aura vibrálását látják, ahogy a színek változnak, ha én is látnám azon én is röhögnék.

kék-zöld-kék piros-kék-sárga LILA? kék...

franc se tudja milyen színek vannak hangulat ingadozásnál, de én egy csöndes tűzijátékkén képzelem el, vagy random színes lámpa.

2019. aug. 24. 13:35
 6/6 anonim ***** válasza:
61%
Aura vibrálást, persze... :D Megkérdezted tőlük és onnan tudod? Vagy csak olvastad valamelyik agyzüllesztő női hírportálon?
2019. aug. 24. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!