Lehet, hogy előző életemben Miami-ban éltem és már babaként meghaltam?
Emlékszem rá, hogy egyszer amikor nagyon kicsi voltam, elaludtam egy kocsi hátsó ülésén és álmomban ugyanúgy egy kocsi hátsó ülésén voltam, ugyanúgy kicsiként, de a kocsi nem ment, hanem parkolt, rajtam kívül senki se volt benne, egy homokos strandon állt a kocsi egy alacsony kőkerítés előtt, a kőkerítésen túl füves rész meg pálmafák voltak, aztán meg főút házakkal.
Amikor először játszottam a GTA Vice City nevű játékkal, egyértelművé vált számomra, hogy Miami Beach-ről álmodtam.
Lehetséges, hogy előző életemben 1-2 éves koromban egy kocsi hátsó ülésén haltam éhen Miami-ban?
"egy homokos strandon állt a kocsi egy alacsony kőkerítés előtt, a kőkerítésen túl füves rész meg pálmafák voltak, aztán meg főút házakkal."
Miert pont Miami ? A filmekbol az tetszik a legjobban ?
Nem lehet hogy valami latrinaszagu mocskos kis falu volt El Salvadorban ahol se viz se villany ?
3.-as. Azért a Miami jobban hangzik, ezt lássuk be... :)
Bocsi off.
"kocsi hátsó ülésén haltam éhen Miami-ban?"
Elismerem sokkal jobban esik ehenhalni egy kocsi hatso ulesen mint San Salvador szarszagu kikotojeben
Ami megnyugtato viszont hogy sikerult reinkarnalodnia a kerdezonek, es itt van ma velunk mint tarsadalmunk felettebb hasznos tagja
Ezert csak halasak lehetunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!