Reinkarnációs utazás (irányított előző élet meditáció) során történt valami, témához hozzá értő tudna segíteni?
Azt akartam mondani, hogy ha beszéltek hozzád az un. "utaztatás" alatt, akkor az feltehetően az agyad játéka, az agyad így dolgozta fel az információt.
Mármint amikor hipnotizáltak.
Ha meghalsz, nincsen amivel gondolkozz.
Megsemmisülsz.
És aki erre a dologra tudja pontosan a választ, és mesél, oktat téged, hogy mi fog történni halálod után - nos az nem mond igazat.
Senki nem tudja mi van a halál után.
Vannak olyanok akik valamit valaha megtapasztaltak és arról azt hiszik, hogy az előző életükben jártak/ az az előző életük volt.
De ebben nem lehet senki biztos, hiszen az agyunk hihetetlen dolgokra képes.
Józanul gondolkodva nincsenek előző életek.
Meg nem is biztos, hogy jó lenne az.
És, ha mondjuk nem kell már többet leszületned?
Akkor hová kerülsz?
Keringsz unalmasan évmilliókig egy energiamezőben?
Mi lesz ezután a cél?
Fura ez na!
12-es!
Ez jó nagyon amit írsz, hogy nem kérnek pénzt érte.
De amúgy mit vársz ettől az "utaztatástól"?
Ha kiiktatnák az agyadat nem tudnál "utazni" sem!
Minden tapasztalat és minden egyes történés az életedben az agyadnak köszönheted.
Utaztatás során az agyad állítja össze az utazást - bizonyos emlékeidből, tapasztalásaidból, amit életed során szereztél.
Például amikor meghallgattál egy zenét, megnéztél egy filmet, olvastál egy regényt, stb.
Ha téged születésed után betennének egy üres sötét szobába, ahol se hang se semmi nincsen, akkor egy ilyen utaztatás során soha semmi nem történne veled!
Vagy, ha kitennének egy üres szigetre, ahol csak az eget látnád, a tengert, de soha nem jutnál egy könyvhöz, egy filmet nem nézhetnél meg, nem tanulhatnál, zenét nem hallgathatnál.
Akkor az úgynevezett utaztatásod során szinte alig jönne elő valami.
Felejtsd el azt, hogy majd visszavisznek az előző életedbe, meg az ilyen dolgokat!
Ezt az agyad fogja majd összerakni, a jelenlegi életedben szerzett tapasztalásaidból.
Amikor álmodsz, ott is érdekes és megmagyarázhatatlan dolgok történnek.
1 életed van, a többi meg csak halandzsa.
Kedves 13.
Ha már beszélgetnél emberekkel, akik utaztak, talán máshogy látnád ezt.
Sok dolog nem tud a tudatalattibol jönni .. pl utazás alkalmával távoli földrajzi helyen, annak zeg-zugos eldugott helyein járni. Később felkutatni és megdöbbenni, hogy ez a hely valóban letezik.. hátborzongató.
Kedves Kérdező, segíteni nem tudok, de ha még olvasod és sikerült megoldani az ügyedet, kíváncsi lennék a folytatásra.
""Sok dolog nem tud a tudatalattibol jönni .. pl utazás alkalmával távoli földrajzi helyen, annak zeg-zugos eldugott helyein járni. Később felkutatni és megdöbbenni, hogy ez a hely valóban letezik.. hátborzongató.""
Ez mind nagyon szép, de ezt te honnan tudod?
Azért mert valaki/valakik leírták, vagy hallottad?
Pénzkereset, profitszerzés - ez a lényege.
Nem hiszek abban, hogy létezik olyan ember, aki "utaztatása" során járt valahol a világban, majd aztán fel is kereste azt a helyet, és az valóban létezett.
EZ kamu, és bizonyíthatatlan.
A másik!
Ez lehet annak következménye is, hogy valaha egyszer látott, halott valamit az adott helyről az illető, tévében, bárhol - de azt már elfelejtette.
És előjön neki valami amit már az agya kombinál.
Még nem beszéltem olyannal emberrel, akit úgymond utaztatáson vittek volna keresztül - ezt elismerem.
Az, hogy a tudatalattiból kevés jön elő, ezt hogy érted?
Egyáltalán az sem tisztázott, hogy van ilyen egyáltalán, hogy tudatalatti.
Kedves 15... Tehát nincsen tapasztalatod ezzel kapcsolatban, de hamisnak kialtod ki azt a hiteles személyt, aki beszámolt nekem az utazasairol.
Amiről nem tudunk, attól még ne tagadjuk. Nem muszáj mindenhez hozzá írni :)
Kedves 16!
Nagyon aranyos vagy és kedves, de tényleg.
Olyan jóságosak az írásaid, békések.
Azt írod, hogy nekem nincsenek tapasztalataim!
Igen, amiről az agy nem tud, arról nem tudhatunk, ergo agy nélkül tapasztalni sem tudsz.
Én nem mondom, hogy hazugság, amit az "utaztatás" során az emberek átélnek.
Viszont, hogy ez az előző életük lenne, na az szerintem nem igaz - ez csupán fikció és emberi fantázia!
Amikor megszületsz, az agyad által tapasztalsz, ergo amikor utaztatnak, akkor is az agyad dolgozza fel a külső ingereket.
Az agyad nélkül nem élhetsz, nem foghatsz fel semmit, nem tapasztalhatsz.
Az emberek ezt képtelenek megérteni.
De majd, ha sokkal többet tudunk már az emberi agyról - mondjuk 300-500 év múlva, akkor hidd el, hogy a spirituális dolgoknak is sokkal kevesebb jelentőségük lesz.
1000 év múlva pedig már tudatos, a spirituális dolgok nélkül létező társadalom lesz az emberé - addigra tudni fogjuk szerintem azt is hogy honnan jöttünk, és hogy nagyjából hogyan működik a szervezetünk.
Persze azt meg is kell élni, mert amilyen feszült a helyzet manapság - nos addigra lehet emberiség sem lesz!
Én csupán annyit akarok mondani, hogy az agy egy elképesztő dolog, és még rengeteg mindent nem tudunk róla!
Tudod, annak idején a villámlást is valamiféle Istenségnek tekintettek.
Ma már tudjuk, hogy miképpen jön létre - mivel fejlődik a civilizációnk.
Majd ezeket is megtudjuk miért vannak, mármint hogy az un. utaztatások során agyunk miképpen reagál a dolgokra úgy, ahogyan!
Ma már a klinikai halált, az úgynevezett halálközeli élményeket is előtudják idézni, ergo mesterségesen tudják produkálni azokat a homlok és halántéklebeny elektromos ingerlésével.
Rezgésekből, energiából állunk, de ha meghalunk ez az energia csupán átalakul.
A másik pedig!
Ezt még megakartam kérdezni tőled!
Azt mondják, hogy van lelkünk, ami a testünktől külön örökké képes élni.
Ámde tapasztalni a lélek csak akkor tud, ha testet öl, ergo ha az anyagi világra jön.
Na most, ha a lélek nincsen a testhez kötve, akkor miképpen tud egyáltalán bármit is felfogni - ezek a látás, hallás, szaglás, érzékelés, az érzelmek, stb..........
Ha mindezeket a lélek nem tudja test nélkül, akkor elméletileg nem is tudhat magáról.
Tudom hülyeség ezeket megkérdezni, mert ezekre emberfia nem tudja a választ, de te mégis miképpen gondolod ezeket?
Kedves... Te magad írtad, hogy még csak nem is találkoztál olyannal, aki utazott. Ezért se tapasztalatod, se hiteles személy nincsen a közelében, nem csodálom, ha nem hiszed, de a kérdés akkor nem neked szólt.
De...nem tudhatjuk azt sem h előző élet, vagy sem... De valamiért az a valaki, aki sohasem járt Olaszországban, pontosan meg tudta jelölni a utaztatás után hogy melyik mocsarban vesztette életét.
Ezt pl helyi ismeret nélkül nem szulhette a tudatalatti... Még ha földrajz órán tanultak is róla, melyik város hol van, de hogy egy mocsár, valóban ott...és elzarandokolt...ma már száraz, de egykoron ott volt. Egy holtág kivezetése volt.
Szóval ezalapjan én hiszem, hogy a lelkek vándorolnak testről testre... És más testben már átélte amiket most elohotak belőle egy utazás során.
S erről még nem hallottam, de mivel (én is hiszem) mind energiábol vagyunk, teljesen belefér, h elektromos ingerlessel a klinikai halál állapotába vigyenek orvosok. Ettől egyszerűbben csináljak a nadisok :)
A kérdéseidről pedig azt gondolom, hogy mivel tényleg nem tudunk mindent, és maga az bér egy nagyon összetett valami :) így ezekre a kérdésekre én sem tudom a választ... Valószínűleg a tudósok sem véletlenül nem hoztak még kézzelfogható ' eredményeket ezzel kapcsolatban.
Azt hiszem mindenki hisz valamit, S talán néha nehéz nem fordítva, de előbb tényeket keresunk és ahhoz elméletté állnak össze.
Jó volt gondolatot cserélni :)
Jó volt gondolatot cserélni, igen.
Remélem azért nem gondolsz valami idiótának!
Egyébként!
Szerinted mi értelme van a lélekvándorlásnak?
Ki találta ezt ki, és miért?
Tudom azért, hogy tapasztaljunk, mármint a lélek.
De borzalmas életek vannak, miért kell ez?
Az a mocsárhalál is - elképesztően durva.
És egyszer vége lesz ennek egyáltalán, mármint hogy lelkünk örökké vándoroljon?
Egyébként nem válaszoltál a lélekkel kapcsolatban.
Ha a léleknek kell a test, hogy tanuljon és tapasztaljon, akkor ha az elhagyja a testet, akkor miképpen fog egyáltalán tudni magáról?
Ez egy fogas kérdés!
Vagy csak egy villanás lesz a test elhagyása, és még abban a másodpercben belép egy másik testbe?
Tudom elég érdekes kérdések ezek.
Igazából ezekre senki nem tudhatja a választ.
Habár utaztatás során erre is rá lehetne kérdezni, nemde?
Tudod kérlek, van egy könyv - címe, A mennyország létezik!
Sokan olvasták a könyvet, és elvoltak ájulva az ott leírtakon, és mindenki persze igazolva látta ezen történéseket!
Habár nem esett sok szó róla, az írójáról kiderült, hogy egy gazember, egy csaló!
Azért lépett be az ezo-bizniszbe, mert mint orvos sok páciensét félrekezelt, ergo egy kókler volt, és már rengeteg kártérítési pénzzel tartozott ezen betegeinek, akik természetesen perelték őt!
És amit már fizetni nem tudott.
A könyv úgy volt eladva, hogy az agyát coli baktérium támadta meg, és az agya leállt, nem mértek agyi tevékenységet nála.
És egy kolléganője utaztatta.
Végül kiderült, hogy mesterséges kómában tartotta az asszisztensnője, és tulajdonképpen hallucinált!
Innentől nem hiszek én ezekben a dolgokban, meg amúgy is, az emberi fantázia határtalan.
Lehet nehéz kérdéseket tettem fel, elnézést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!